Primul club de familie din Bucuresti

S-a deschis „La Iris” – primul Club de Familie în care părinții pot  petrece timp de calitate cu cei mici.

            Într-o vilă frumoasă din Cotroceni s-a deschis locația  ideală pentru părinți, locul în care se pot relaxa, pot savura o cafea  premium, un signature cocktail sau o bere artizanală. Timp în care  copiii se distrează într-un spațiu de peste 200 mp și au la dispoziție  un meniu cu băuturi special create pentru ei cu freakshakes,  smoothie-uri 100% naturale și ciocolată caldă pe băț.  Proprietarii  sunt antreprenori români și cred cu tărie în produsele locale,  autentice, tradiționale, pline de originalitate.

        "Suntem părinți și visăm de mult la un loc în care să ne  putem juca cu micuții noștri și în același timp să socializăm cu alți  părinți și să ne relaxam cu băuturi de calitate. Sunt câteva locații  în București dar în care locul de joacă este doar o anexă și mergând  acolo simțeam că facem un compromis. Noi am vrut altceva, am vrut un  mix între un loc de joacă și un pub, un loc în care părinții să stea  laolaltă cu copiii și în care să existe divertisment de calitate. Așa  s-a născut ideea unui club de familie."(Liana și Alex Avădanei –  proprietari „La Iris”)

        Designul locației le aparține în totalitate celor doi și  majoritatea obiectelor de decor și a pieselor de mobilier sunt  handmade, create de mâna lor pentru că și-au dorit să creeze aici  căldura și energia unui cămin, să vii aici ca și când ai veni la ei  acasă. Cafeneaua e încărcată de amintirile a mai multor generații  inclusiv o ladă veche de război sau un scaun folosit într-un spectacol  al Teatrului Național din Iasi, atât Alex cât și Liana venind din  lumea teatrului și a filmului.

        Săptămânal vor organiza evenimente, seri tematice, brunch-uri  și campionate de distracție în familie astfel că ori de câte ori vei  merge vei avea o parte de o nouă experiență plină de distracție.

        În toamnă plănuiesc să se extindă cu încă 4 săli și vor aduce  și preparate culinare creative pregătite cu atenție și cu pasiune.

Adresa: str. Ernest Juvara nr 12, sector 6, București, tel. 0762 266 760

Program : Miercuri – Vineri: 16:00 – 22:00,  Sâmbătă, Duminică: 10:00– 22:00

Website: 

https://www.lairis.ro

Youtube: 

https://www.youtube.com/channel/UCkM4Yt_n3qDYmDLX0oggVeg

Facebook: 

https://www.facebook.com/club.lairis

Signature Cocktail Mathias - Blue Hawaian

Signature Cocktail Mathias - Blue Hawaian

Smoothie Berry San 100% Fructe

Smoothie Berry San 100% Fructe

Signature Cocktail Iris - Taste of Rainbow

Signature Cocktail Iris - Taste of Rainbow

Signature Cocktail #Supernassica - Cranberry Rosemary Prosecco

Signature Cocktail #Supernassica - Cranberry Rosemary Prosecco

Logo La Iris

Logo La Iris

bar events lifestyle terase bucuresti unde iesim cu copii in bucuresti cafenea bucuresti childfriendly restaurant cu loc de joaca baruri bucuresti cafenele bucuresti unde iesimin bucuresti baruri cotroceni cafenele cotroceni terase cotroceni