Pompe de incendiu, grupuri depompare, hidranti sau sprinklere - solutii care te scapa de griji!

Domeniul stingerii incendiului , nu mai este optional pentru nimeni. Chiar daca autoritatile ne obliga, cu totii suntem constienti de faptul ca preventia este oportuna! Si cum situatiile de incendiu sunt neprevazute, recomandat ar fi sa luam atitudine.

Specialistii Solutii Pompare Fluide te pot ghida cu succes in analiza proiectelor de incendiu si a solutiilor existente; iti potvconfigura si furniza pompele si grupurile de pompare incendiu  de care ai nevoie. 

Solutiile tehnice pot fi din cele mai simple pana la cele mai complexe, specifice fiecarei aplicatii in parte. De aceea specialistii nostri au la dispozitie pompe de incendiu din cele mai diverse, ce se pot configura  si furniza individual sau se pot integra in grupuri de pompare incendiu. Oferta noastra cuprinde:

Pompede incendiu, monobloc - executate compact, preponderent din otel carbon,pentru montaj orizontaj; pompe de debit si de presiune medie, livrabile ca sipompa de incendiu sau integrate in grup de pompare, inclusiv automatizareaaferenta. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer, Wilo, Lowara.

Pompede incendiu, cu cuplaj - pompe de debit si de presiune, montate orizontal,ce echipeaza in special grupuri de pompare EN 12845, pentru sprinklere. Marcide pompe propuse: Grundfos, Saer, Lowara.

Pompede incendiu, verticale, multietajate  - pompe de presiune, cu montaj inline, executatedin otel carbon sau otel inoxidabil frecvent montate in cadrul grupurilor depompare incendiu hidranti. Marci de pompe propuse: Grundfos, Saer, Lowara.

pompe apa