Increvo în parteneriat cu Simple Slide Logistic lansează Energyflow

Increvo în parteneriat cu Simple Slide Logistic, unul din cei mai noi distribuitori de pe piața de materiale electrice din România, lansează Energyflow, un magazin online și depozit de materiale pentru instalații electrice.

Deschiderea Energyflow a însemnat pentru cei doi parteneri intrarea pe piața de Retail, o provocare pentru ambele părți, niciuna din cele două firme nemaiavând experiență în acest domeniu.

“Prin Energyflow am încercat să introducem un concept nou pe piața materialelor pentru instalații electrice, acela de magazin conectat. Ce înseamnă aceasta? Este vorba de integrarea celor două lumi prin sincronizarea informațiilor, pentru a obține o experiență integrată online/offline“

Portofoliul de produse propus clienților se compune din peste 30.000 de repere, din care mai mult de 600 produse stocabile, de la producători de renume precum: ABB, Vimar, Gewiss, Eaton, Schneider Electric, Legrand, Schrack, Philips, Prysmian, cât și de la branduri accesibile precum Comtec, Elmark, Kuper, Gunsan și multe altele.

“Am încercat să oferim micilor profesioniști, cât și utilizatorilor finali un portofoliu cât mai variat de produse, străduindu-ne în același timp să oferim clienților noștri unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață. Totodată ne mândrim cu o abordare personală, apropiată. În fapt aceste două aspecte sunt ceea ce conturează brandul Energyflow. Lucrăm permanent să reducem costurile, acolo unde se poate, pentru a oferi oamenilor mai mult, fie că este vorba de clienți, parteneri sau echipa noastră.“

Parteneriatul Increvo - Simple Slide Logistic are planuri mari pentru acest nou concept, țintind către o poziționare cât mai vizibilă pe piața locală, prin depozitul deschis pe str. Zizinului nr. 110, clădirea Terra Real, cât și pe plan național prin intermediul magazinului online. De asemenea, următorii ani promit o extindere a rețelei de magazine/depozite cât și noi concepte inovative de retail.

lansare magazin magazin materiale electrice comert online