Peste 130.000 de anunturi cu echipamente agricole si industriale second-hand va astepta pe Agriaffai

 

Europe-Machinery este situl pe care puteti gasi toate utilajele necesare pentru diverse tipuri de constructii civile si industriale. Doar pe Europe-Machinery gasiti cele mai variate echipamente si utilaje pentru lucrari ample sau proiecte mai marunte: buldozere, excavatoare pe senile, compactoare, incarcatoare, masini de rindeluit, compresoare, nivelatoare si altele.

 

Europe-Machinery este o uriasa baza de date cu anunturi pentru cele mai diverse munci de constructie: stivuitoare, camioane diesel, paleti, nacele, macarale mobile si alte utilaje pentru munci diverse. Europe-Machinery va permite sa faceti alegerea cea mai potrivind raportul calitate pret.





Agriaffaires este situl care va ofera o gama variata de echipamente si utilaje agricole second-hand. Datorita celor peste 20.000 de anunturi de vanzare de pluguri, pluguri telescopice si diverse tipuri de tractoare de vanzare Agriaffaires este unul dintre cele mai complete situri de comert cu articole din domeniul agricol.





Din 2000 pana in prezent, Agriaffaires si Europe-Machinery v-au intampinat mereu cu cele mai bune oferte de echipamente agricole si echipamente industriale, incarcand mereu sa imbunatateasca si sa varieze cat mai mult oferta.



utilaje utilaje constructii second hand utilaje agricole ocazii