Patru motive pentru care sa pleci la munte de Dragobete cu o masina inchiriata de la Promotor Rent a Car Bucuresti

Sezonul de schi e pe sfarsite

Dupa ce au trecut sarbatorile de iarna, intr-un moment in care sezonul de schi e pe sfarsite, ofertele de cazare la munte au devenit tot mai ademenitoare. Pentru ca incearca sa atraga cat mai multi turisti intr-o perioada in care fluxul acestora este destul de scazut, hotelurile si pensiunile de la munte au hotarat sa includa mai multe facilitati in pretul obisnuit de cazare, de la pachete all-inclusive pana la acces gratuit la piscina si spa.

Totodata, daca planuiesti sa inchiriezi o masina pentru vacanta ta, vei putea avea parte si de alte reduceri. Astfel, prin intermediul parteneriatelor incheiate de Promotor Rent a Car Bucuresti cu mai multe lanturi hoteliere si de restaurante din tara, clientii pot beneficia de cazare si masa reduse chiar si cu 15%.

Masinile inchiriate au preturi reduse

Daca ofertele la cazare nu te-au convins, poti arunca o privire si pe facilitatile care privesc transportul. Astfel, in aceasta perioada, poti inchiria o masina in Bucuresti la un pret redus chiar si cu 50%, doar de la Promotor Car Rental. Daca iti doresti o masina care dispune deja de toate asigurarile platite, echipata de iarna si care sa iti permita sa te deplasezi oricand si oriunde, apelarea la un serviciu de inchirieri masini poate fi o solutie foarte avantajoasa. Astfel, Promotor Rent a Car Otopeni ofera clientilor posibilitatea de a inchiria un Chevrolet Spark cu doar 14,3 euro pe zi, un Peugeout 107 la 15,5 euro pe zi sau un Fiat Panda la 19,5 euro pe zi.

Eviti aglomeratia

Pentru ca sarbatorile legale s-au terminat si majoritatea turistilor din tara si-au luat deja concediu in luna ianuarie, se asteapta ca sfarsitul lunii februarie sa nu fie unul foarte aglomerat la munte. De aceea, cel mai probabil, de Dragobete, veti prinde partiile in stare la fel de buna, insa cu mai putina aglomeratie atat pe drum, cat si la destinatie. 

Poti avea un weekend prelungit

Anul acesta, Dragobetele pica intr-o zi de vineri si chiar daca nu nici esti indragostit si nici foarte romantic, ai putea sa profiti de acest pretext si sa iti iei o vacanta de trei zile in inima muntilor. Cat mai este inca zapada, iar preturile sunt ca de sfarsit de sezon, merita sa faci o escapada cu gasca sau doar tu cu iubita. 

Mai multe informatii despre ofertele noastre puteti afla vizitand: website-ul: https://www.auto-rent.ro/ro/inchirieri-auto-bucuresti

Inchiriaza o masina de Dragobete la preturi speciale de la Promotor Rent a Car Bucuresti

Inchiriaza o masina de Dragobete la preturi speciale de la Promotor Rent a Car Bucuresti

Preturi speciale pentru serviciile de inchirieri auto oferite de Promotor Rent a Car de Dragobete

inchirieri auto inchirieri masini masini de inchiriat inchirieri auto bucuresti promotor rent a car