Numarul aplicarilor la joburi de pe mobil a urcat cu 265% in aprilie

BestJobs anunta o crestere cu 265% a numarului de aplicari la joburi in luna aprilie 2014 fata de aceeasi perioada din 2013, dar si un numar mare de noi utilizatori.

BestJobs, unul din cele mai mari si importante portaluri de locuri de munca in Bucuresti si in tara, a anuntat o crestere cu 265% a numarului de aplicari din luna aprilie 2014 fata de luna mai 2013. Mai exact, BestJobs a inregistrat peste 958.000 de aplicari de pe dispozitive fixe, calculatoare si laptopuri si peste 220.000 de aplicari de pe dispozitive mobile. S-a inregistrat o crestere exponentiala a aplicarilor venite de pe smartphone-uri sau tablete, in special datorita aplicatiilor speciale pentru iOS si Android dezvoltate de BestJobs, care ofera o experienta de utilizare foarte buna printr-o vizualizare usoara a joburilor disponibile si aplicarea printr-un singur click cu CV-ul deja introdus in contul personal.

Luna aprilie 2014 a fost marcata si de un numar de 11.500 de utilizatori noi ai site-ului, care concureaza in acest moment pentru ceva mai mult de 6.000 de joburi disponibile. 

Conform statisticilor BestJobs, aproape 30% din totalul locurilor de munca disponibile, adica 1.800 de joburi, se regasesc in domeniul IT/Telecom, iar pentru cele mai multe locuri de munca, adica peste 4.700, se vizeaza candidatii „middle”, adica cei cu un nivel de experienta mediu. 

Topul oraselor in care sunt disponibile joburi este condus de Bucuresti cu un numar de 2.200 de locuri de munca publicate, urmat de Timisoara cu 640 de locuri de munca, Cluj cu 570 de locuri de munca, Brasov cu 370 de joburi si Iasi cu 350 de joburi. 

Cei mai activi angajatori din aceasta perioada sunt Emerson Romania cu 79 de joburi introduse in luna aprilie, Hella Romania cu 78 de joburi introduse in aceeasi perioada si Oracle Romania cu 77 de joburi. 

Cresterea de utilizatori, aplicari si joburi introduse a fost un trend constant observat de BestJobs la inceputul acestui an si reflecta mediul competitiv si dinamic al locurilor de munca din Romania. Conform BestJobs, noi angajatori apar pe piata din Romania oferind oportunitati de angajare atat tinerilor care vor sa capete experienta cat si profesionistilor cu experienta medie sau indelungata.

BestJobs pune la dispozitia utilizatorilor atat un portal online functional si usor de navigat cat si aplicatii mobile specifice pentru iOS si Android care pot fi descarcate gratuit. Pentru mai multe detalii vizitati www.bestjobs.ro 



Powered by SEO monitor