Noua taxa de poluare cu -25% - Noua teapa a guvernului cu taxa de poluare modificata

TAXA DE POLUARE -25% Noua pacaleala data de Guvern! Sa nu credeti:Taxa de poluare auto scade cu pana la 25%, dar se va plati si pentru masinile inmatriculate inainte de 2007

By Cuculis si Asociatii



Conform proiectului adoptat, astazi, de Guvern, daca taxa de poluare platita incepand cu 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea noii legi contribuabilii se poate  solicita restituirea diferentei de bani. Taxa de poluare va fi platita, o singura data, pentru autovehiculele noi sau second-hand inmatriculate pentru prima data in Romania, indiferent daca autovehiculul este produs in tara sau strainatate, cat si pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007 pentru care nu a fost platita o astfel de taxa. Taxa va fi calculata pe baza unor criterii precum tipul motorizarii, capacitatea cilindrica, emisiile de CO2 si deprecierea autoturismului.

Ce inseamna asta? va explia pe larg Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii -

Toti cei care nu au platit taxa ianinte de 1 Ianuarie 2007, adica inainte ca Romania  sa intre  in UNIUNEA EUROPEANA,si acum doresc sa vand o masina VOR PLATI TAXA DE POLUARE!!

Atentie – Cuculis si asociatii va atrag atentia – Singura modalitate de recuperare a acestei taxe este INSTANTA DE JUDECATA. Cuculis si asociatii va invata cum!!

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept Penal si Comercial, Administrativ Fiscal-Contenios

taxa de poluare cu -25% taxa de poluare 2011 ileg -25% taxa de poluare noua taxa de poluare