Muschi Biceps - Trei Motive Pentru Care Nu Reusiti Sa Ii Dezvoltati





Bicepsii sunt muschi superiori ai bratelor si in general dezvoltarea lor este dorita si efectuata de catre barbati pentru a vaea brate puternice si tonifiate. Important pentru cei care vor sa isi construiasca un biceps frumos este antrenementul dar nu in exces si o alimentative bogata in vitamine si nutrienti.chiar si femeile pot sa isi construiasac un biceps dar nu imens doar in masura in care bicepsul le ofera un brat frumos.
Ati facut aproape totul pentru a obţine un biceps mai mare si mai dezvoltat, dar sunteti dezamăgit de rezultate? Dacă acesta este cazul dvs., atunci vă recomandam să aruncaţi o privire la cele mai frecvente  trei greseli face în timp in încercarea de a construi muschii bicepsilor.

1) Nu dau importanţă ridicarilor de baza. Multe dinte persoane gresesc deoarece nu fac excitii compuse atat usoare cat si dificile. Exercitiile compuse sunt cei mai buni constructori de masă, chiar şi pentru biceps. Fără exercitii compuse nu este posibila obţinerea mărimii musculare dorite. Deci, de formare ar trebui să fie o combinaţie a exercitiilor compuse pentru a obţine beneficii maxime.

2) O alta greseala este efectuarea de  prea mult seturi sau antrenament prea des.Fie prea multe seturi sau antrenarea bicepsilor prea des sau mai mult de două, trei ori pe săptămână. Când vine vorba de programe de antrenament pentru bicepsi, lumea au tendinţa de a face acest lucru in exces crezand ca vor reusi sa obtina astfel rezultatele dorite. Unii vor antrena mai mult decat ar face-o pentru maini si picioare.

Deci, este foarte important să se evite excesul de antrenament muschi biceps. Nu este nevoie să va antrenati bicepsii prea des şi cu seturi prea multe deoarece va veti supune bicepsii la efort prea mare si pot avea astfel de suferit.Ei pot suferi rupruei de piele asa intitulatele vergeturi care nu mai pot fi apoi usor eliminate si au un aspect neplacut.
3) Nici o supraîncărcare progresivă. Oricat cât de buna este rutina antrenamentului sau planul dietei este, dacă mergeti peste principiul supraîncărcare progresivă, atunci rezultatele vor avea de suferit. Acest lucru se întâmplă dacă repetati exercitiile prin ridicarea acelorasi greutăţi saptamana dupa saptamana.

Deci, în scopul de suprasarcină progresiva, va trebui fie să creasteti  greutatile sau numarul repetari pentru seturile antrenamentului viitor. Dacă nu reuşiti să faceti acest lucru, atunci nu veţi obţine rezultatele dorite.

Decizia de a va construi un biceps dezvoltat si mare intr-o maniera corecta este a dumneavoastra.Daca urmati sfaturile acestea de a nu comite aceste erori veti avea un biceps de invidiat.Antrenati-va doar de doua, trei ori pe saptamana si incercati sa aveti o alimentatie bogata. Un antrenament dur si efectuarea unor exercitii care nu sunt corecte, mult prea dificile sau mult prea usoare nu va vor ajuta sa aveti un biceps cum dumneavoastra vi-l doriti.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul (http://www.biceps.ro/).

biceps antrenament muschi biceps