Mobile Vet ofera servicii veterinare non-stop in cabinetul din sectorul 2

Pentru ca si animalele au dreptul la viata si la servicii medicale de specialitate, Mobile Vet, ofera servicii de urgente veterinare in Bucuresti  de cea mai buna calitate prin cabinetul veterinar deschis non-stop in sectorul 2 pe strada Doamna Ghica la numarul 133. 

Pe langa cele mai bune echipamente si un mediu curat si profesionist, cabinetul va intampina cu o atmosfera calda si primitoare si medici veterinari iubitori si, la randul lor, stapani de animale, care trateaza fiecare caz cu pasiune, dedicare si respect. Medicii veterinari lucreaza cu aparatura medicala de ultima generatie si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare. 

Mobile Vet - Cabinet veterinar in sector 2, ofera servicii precum ecografii, chirurgie, stomatologie veterinara, internari, analize veterinare de laborator, vaccinari, microcipare si eliberare pasaport, deparazitari interne si externe, dar si tratamente, consultatii si vizite la domiciliu precum si accesul la o farmacie veterinara si un Pet shop complete cu cele mai bune produse de pe piata. Punctul farmaceutic de la Mobile Vet pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse precum antibiotice, antiinflamatoare, analgezice, antialergice, tonice cardiace, produse hormonale, suplimente si multe altele. 

Mobile Vet realizeaza toate tipurile de analize cu cele mai noi si performante echipamente si emite un buletin de analize complet prin integrarea si transmiterea rezultatelor pacientului. Astfel prietenul tau cel mai bun va primi un diagnostic corect si un tratament rapid si eficient fara durere. 

Problemele medicale pot aparea din senin si la prietenii nostri necuvantatori, dar prin serviciile de asistenta la domiciliu si prin existenta unui cabinet medical deschis non-stop poti sta linistit pentru ca la orice ora din zi sau din noapte un specialist poate interveni si chiar salva viata oricarei necuvantatoare. 

Mobile Vet este unul din cabinetele veterinare de top din Bucuresti care ofera conditii excelente si servicii de calitate. Alte servicii oferite de Mobile Vet sunt cele de ambulanta veterinara, taxi pet shop mobil sau cosmetica. Programarile se realizeaza facil la cele doua numere de telefon sau direct la cabinetul veterinar de pe str. Doamna Ghica. 

Powered by SEO monitor