Un serviciu de care Bucurestiul are nevoie – ambulanta veterinara non stop

Un oras cosmopolit cum este Bucurestiul are nevoie de servicii speciale chiar si pentru animale. Mobile Vet vine sa umple un gol resimtit de iubitorii de animale si anume un serviciu de urgenta la care poti apela ori de cate ori prietenul tau necuvantator are o problema serioasa. Mobile Vet ofera serviciul de ambulanta veterinata non stop in Bucuresti ce poate fi apelat la orice ora din zi si din noapte si in orice zi din saptamana.

Cu sediul in sectorul 2, Mobile Vet raspunde cel mai rapid solicitarilor din zona dar orice stapan de animale din oras sau din localitatile limitrofe poate apela la numarul de urgenta, mai ales noaptea cand alte cabinete veterinare sunt inchise.

Ambulanta Mobile Vet este echipata complet pentru situatii de urgenta cu targa pentru imobilizare, kit de interventii, rampa utila pentru animalele de talie mai mare si care nu se pot deplasa, tranchilizante de la distanta pentru animale care au o stare extrema de agitatie, custi fixe pentru transport si bineinteles personal instruit si cu experienta in interventiile de urgenta pentru a putea, cand este cazul, sa acorde un ajutor imediat. 

Daca esti in cautarea unui cabinet veterinar, Mobile Vet este aproape de tine oriunde ai locui in Bucuresti. Serviciile de asistenta de urgenta sunt completate de servicii de Taxi Pet pentru deplasarea animalelor dintr-o locatie in alta cu masini special amenajate pentru siguranta si confort, servicii veterinare complete de la ecografii la interventii chirurgicale si stomatologice realizate la sediul Mobile Vet, vizite la domiciliu in regim normal, pe baza de programari, pentru vaccinuri, tratamente sau evaluarea starii de sanatate a animalului, laborator de analiza, farmacie veterinara si pet shop in care poti gasi o gama larga de accesorii pentru aproape orice animal de companie.

Mobile Vet vine si in sprijinul celor ce isi programeaza o calatorie in strainatate insotiti de animalul de companie eliberand pasapoarte si oferind serviciul de microcipare, conditii obligatorii impuse de majoritatea tarilor din lume.

Mobile Vet nu lasa la intamplare nici aspectul estetic oferind servicii de spalare, periere, tundere a blanii, curatarea urechilor sau taierea unghiilor. Aceste servici sunt oferite doar la sediul companiei din sectorul 2.

Iubitorii de animale pot gasi numeroase informatii utile privind cresterea si ingrijirea animalelor de companie pe mobile-vet.ro dar si pe pagina de facebook unde pot fi gasite sfaturi dar si povesti frumoase ale unor animale speciale.

Powered by SEO monitor