MobilePet- consultanta veterinara, farmacie si pet-shop online la un loc

Pe MobilePet.ro, iubitorii de animale pot gasi intr-un singur loc toate produsele de care au nevoie pentru ingrijirea prietenilor necuvantatori.



La doi ani dupa aparitia clinicii veterinare MobileVet, s-a lansat varianta online a unui magazin-farmacie cu produse de ingrijire specializate, pentru diferite nevoi nutritionale si de ingrijire ale animalelor de companie.



MobilePet este o farmacie veterinara si un pet-shop online dedicat animalelor de companie: pisici, caini, pasari, rozatoare, pesti si reptile.



Indiferent daca destinatarul este din Bucuresti sau din provincie, produsele de pe site sunt livrate la domiciliu in maximum 48 de ore, economisind timp pretios celor care nu au timp sa caute in farmaciile sau pet-shopurile fizice ceea ce au nevoie.



Pentru a alege medicamentatia necesara sau o dieta personalizata in functie de nevoile animalutului de companie, echipa MobilePet ofera consultanta specializata – un ajutor pretios pentru cei care cauta sfaturi profesionale sau o a doua parere.



Dintre medicamentele comercializate pe site, se vor gasi antiparazitare externe, antibiotice orale, produse dezinfectante, calmante, cicatrizante, antimicotice, suplimente cu vitamine si minerale, insecticide, produse hormonale, produse otice si oftalmologice, produse raticide si multe altele. Accesoriile cuprind produse diverse, de la zgarde antiparazitare pana la jucarii si medalioane personalizate pentru caini si pisici.



Pe MobilePet, iubitorii de animale vor gasi si o gama larga de produse de nutritie pentru animale, in functie de varsta si de nevoile lor nutritionale. Exista o sumedenie de produse dedicate unei diete echilibrate, imbogatite cu vitamine, minerale si antioxidanti, cu putini carbohidrati, care vor ajuta animalutul sa isi mentina greutatea optima.



Pentru comenzile care vin din Bucuresti, transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 49 de RON. Transportul pentru comenzile mai mari de 199 de RON este de asemenea gratuit pentru provincie.



Lunar, pe site se vor gasi diferite promotii si oferte pentru suplimente alimentare sau pentru mancare pentru animalute: luna aceasta, MobilePet ofera o reducere de 20% pentru Uleiul de Somon Salbatic Nutrivet si 10% reducere pentru dieta veterinara pentru caini TROVET.



MobilePet reprezinta resursa completa pentru ingrijirea animalelor, care ofera livrare rapida, consultanta veterinara de specialitate si o gama larga de produse de cea mai buna calitate pentru ingrijirea, hrana si joaca prietenilor nostri de nadejde.



Incepand cu anul 2013, MobilePet.ro ofera iubitorilor de animale medicamente veterinare, consultanta veterinara specializata, produse de nutritie speciala si accesorii pentru animale, utilizand un serviciu de livrare ultra-rapida la domiciliu.



Powered by SEO monitor