Integral IT si Avnet organizeaza conferinta Solutii Integrate pentru Managementul Afacerilor

Bazat pe ideea ca în mediul competitiv al afacerilor accesul rapid la informatii corecte si actualizate este critic pentru a avea succes, scopul evenimentului este de a face mediul de afaceri local sa realizeze numeroasele beneficii pe care un sistem informatic performant le poate aduce companiei

Agenda cuprinde o serie de prezentari ca de exemplu “Gestionarea afacerilor pe timp de criza”, “Creati o organizatie mai inteligenta”, “EMC – Where information lives”  sau “Dedupe everything without changing anything and Never backup the same data twice!” unde în paralel cu prezentarile efective ale sistemelor propuse (Microsoft Dynamics NAV, IBM Cognos Express) consultantii celor doua companii vor prezenta si scenarii reale de business.

Publicul tinta este format din Directori Executivi si membri ai Departamentelor Financiar si IT care doresc sa afle cum pot controla mai usor costurile si cash-flowul, cum sa-si bazeze deciziile pe informatii corecte si în timp real si cum sa-si protejeze mediul de lucru si informatiile critice pentru business într-un mod facil, sigur si optimizat, folosind platforme si tehnologii de ultima ora.

Pe data de 7 Septembrie 2010, începând cu orele 9.30 la hotelul Europeca în Craiova va invitam sa aflati de la experti cum se pot gestiona mai eficient afacerile pe timp de criza si cum poate contribui tehnologia la optimizarea muncii.

Integral IT este o companie Româno – Austriaca fondata în 2007. Înfiintata de catre un grup de consultanti cu o experienta practica de peste 20 de ani de analiza a proceselor de afaceri, sisteme software, management de proiect, consultanta în implementare, suport sitraining, atât în Europa Centrala si de Est cât si în România, compania se axeaza pe gasirea celor mai avantajoase solutii pentru client. Scopul Integral IT este de a oferi companiilor din Romania solutii informatice adecvate domeniului de activitate si mediului actual de business tot mai dinamic si mai nesigur.

Avnet Technology Solutions este un distribuitor mondial cu valoare adaugata de sisteme de calcul destinate întreprinderilor, software si servicii, cu filiale în peste 34 de tari. În ceea ce priveste vânzarile globale de tehnologie si organizatia de marketing, Avnet Technology Solutions are departamente de vânzari axate pe segmente de piata specifice si pe o strategie care îi permit un exceptional nivel de atentie pentru nevoile clientilor si furnizorilor sai. Ca lider în distribuirea de tehnologii de calcul si servicii, Avnet Technology Solutions isi ajuta partenerii sa gaseasca mai multi clienti si mai multe solutii. Gama cuprinzatoare de servicii si de parteneriate consolidate cu lideri în furnizarea de tehnologie asigura combinatia adecvata de resurse pentru a gasi noi oportunitati de generare de venit. 

business IT conferinta