PLATESTI CAT VALOREAZA



Comunicat de presa

25.01.2011

Bucuresti

 



 

Cum ar fi daca beneficiarii ar hotari cat valoreaza ceea ce au primit? Ar fi ideal, cu atat mai mult cu cat acest lucru devine posibil in cadrul Extreme Training. (www.traininguri.ro) Cererea pentru cursurile organizate de noi a fost in continua crestere in ultimii ani (inclusiv 2010). Sunt cursuri la care locurile au fost ocupate in numai cateva zile de la lansare! Am crescut, ne-am dezvoltat si am lansat produse inedite. Proiectul ”Platesti cat valoreaza” reprezinta pentru noi o provocare, iar pentru beneficiari un castig!

Am observat ca in Romania nu exista o cultura a pretului corect, diferitii prestatori incercand sa stoarca ultimul ban din buzunarul clientului, fie ca merita, fie ca nu. Multi dintre noi au achitat un serviciu in avans sau au incheiat un contract si la final s-au simtit furati.

Extreme Training te provoaca si isi asuma toate riscurile aferente! Prima reactie a celor care au auzit aceasta idee a fost: « Dar, stii, noi suntem Romani! » Asa este!  Credem insa ca Romanii pot aprecia la valoarea corecta un lucru daca li se da aceasta ocazie.

Pe scurt motivele pentru care am luat aceasta decizie, pentru o serie de cursuri din agenda noastra sunt urmatoarele:

-          ne-am propus o deschidere mai mare catre clientii nostri

-          consideram ca valoarea corecta poate fi stabilita de participanti daca li se da ocazia

-          dorim sa oferim un exemplu pe piata serviciilor din Romania, unde ar trebui sa primeze mai intai calitatea

-          reprezinta un gest de respect pentru participanti

-          suntem pe deplin convinsi ca avem cursuri cu adevarat valoroase

 

Pentru inceput, Extreme Training va ofera ocazia de a va inscrie la unul din urmatoarele trei cursuri:

-          Train the Trainers

-          Persuasiune si Influenţare

-          Inspector resurse umane

Un alt motiv pentru care propunem aceasta formula este diferenţa mare de preţuri intre cursuri si companii. Consideram ca de multe ori aceasta diferenta este nejustificat de mare. De pilda, un curs din cele de mai sus pleaca de la 150 Euro si ajunge la 400-500 Euro? Care este pretul corect? La cele trei cursuri participantii vor stabili valoarea corecta dupa finalizarea cursului urmand sa o achite intr-un termen lejer. Nu exista o taxa minima sau maxima, exista valoarea pe care o stabilieste cursantul in primul rand in funcţie de valoarea cursului, si, in oarecare masura in functie de buget!

Inscrierile se fac pe siteul www.traininguri.ro in perioada 5 – 20 Februarie 2011.  Locurile se vor ocupa in ordinea sosirii formularelor de aplicare. In cazul in care solicitarile vor depasi numarul de locuri se vor crea grupe suplimentare si se vor lua in considerare aplicatiile care au asteptari similare cu ceeea ce ofera cursul. Participantii vor fi informati asupra situaţiei aplicaţiei lor in data de 25 Februarie prin email!

 

Cu deosebita consideratie,

Marian RUJOIU

Manager Extreme Training

www.traininguri.ro

 

Contact:

Marian Rujoiu: 0726 00 55 33 , manager@traininguri.rowww.marian-rujoiu.ro

Extreme Training: 0314  25 25 34, secretariat@traininguri.ro, www.traininguri.ro