Imprimante si cartuse reincarcabile mai ieftine de la Cartuseria

Cartuseria, unul din cei mai importanti furnizori de imprimante si accesorii anunta reduceri importante de Craciun pentru imprimante Cartuseria, cartuse reincarcabile si multe alte produse din gama magazinului.

Daca vrei sa iti reduci drastic costurile de imprimare poti sa profiti de ofertele de Craciun pentru a iti achizitiona o noua imprimanta laser la un pret foarte bun sau o imprimanta cu sistem CISS pentru care costurile de reincarcare sunt minime. Prin sistemul de alimentare continua poti face o economie de pana la 90% la printare la birou sau acasa.

Cartuseria iti ofera si cerneala de refill, sistem de refilare, tonere laser compatibile toner refill si cartuse ink jet compatibile. Iar cu ajutorul unuia din cele 68 de tipuri de hartie si role foto si una din imprimantele de top poti sa iti imprimi chiar acasa fotografiile 10x15cm cu doar 0.15 lei/ poza.

Cartuseria iti garanteaza cele mai bune preturi la produse si livrare la domiciliu in 24 h, iar cel mai mare avantaj este ca poti lua legatura cu un consultant care te va sfatui sa alegi cea mai buna solutie de tiparire de documente si fotografii la un cost accesibil oricui. Consumabilele oferite de Cartuseria.ro iti dau posibilitatea sa printezi alb negru sau color la aceleasi preturi. Iar daca din orice motiv doresti sa returnezi ceea ce ai comandat o poti face in termen de 10 zile fara nici o explicatie.

Profita de ofertele de Craciun Cartuseria pentru a iti cumpara o noua imprimanta cu laser sau sistem CISS la un pret foarte mic si a primi sfatul unui specialist. Sute de produse vin cu livrare gratuita si Cartuseria ofera discounturi considerabile en gros. Inscrie-te si la newsletter pentru ca vei primi, chiar si dupa Craciun, mesaje cu vouchere cu reduceri si promotii saptamanale, iar daca devii client vei putea profita de programele de fidelizare cu punctele de reducere inca de la a doua comanda.

Profita de Craciun si iti poti face un cadou sau reduce propriile costuri de imprimare cu pana la 90%.

Powered by SEO monitor