Fotografiaza cu cele mai mici preturi de la evoMAG

evoMAG prelungeste bucuria preturilor atractive printr-o promotie speciala ce iti aduce aparate foto la preturi foarte atractive si alte echipamente de top cu reduceri importante.

In perioada 3-15 Ianuarie poti achizitiona aparate foto de pe evoMAG cu discounturi de pana la 50%. Magazinul online a pregatit oferte speciale pentru lichidarea stocului si deschiderea apetitului pentru noi lansari. Daca vedetele de maine se pregatesc sa devina faimoase la targurile internationale, vedetele de azi ale electronicelor si electrocasnicelor pot intra pe lista ta de dorinte implinite chiar la inceput de an.

Pe lista produselor din aceasta promotie doritorii gasesc si cea mai performanta tableta de la Samsung, numeroase modele de imprimante laser sau desk jet multifunctionale, licente software sau jocuri pentru PS3 sau PC care poate nu au mai avut loc sub bradul de Craciun. Poti sa iti schimbi monitorul la un pret foarte bun cu unul din modelele de ultima generatie de tip LED sau sa faci un ugrade calculatorului tau cu un model performant de procesor, placa de baza sau placa video. Si cum la inceput de an este bine sa iti faci putina curatenie prin laptop si mai ales sa faci un backup la cele mai reusite poze sau filme facute in 2013 ori la cele mai importante documente pe care nu trebuie sa le pierzi, evoMAG iti ofera harduri externe de mare capacitate la preturi foarte bune.

Oferta de inceput de an de la evoMAG este completata de electrocasnice cu reduceri de pana la 40%. Daca vrei sa urmaresti cu atentie cum scapi de kilogramele in plus aduse de masele imbelsugate de sarbatori, este momentul potrivit sa achizitionezi un cantar de baie Tefal la doar 62 de lei. Lista completa a produselor din promotia evoMAG poate fi gasita pe www.evomag.ro iar cei ce doresc sa fie la curent cu toate promotiile sau lansarile de produse noi sunt invitati si pe pagina de Facebook a companiei.

EvoMag are o oferta de peste 120,000 de produse IT&C, electrocasnice, produse auto, de ingrijire personala sau produse destinate nou-nascutilor precum si pachete atractive de servicii reunite sub brandul Helpio: Interventie rapida in maxim 4 ore, suport telefonic pas cu pas sau abonament personal de asistenta pentru depanari IT, venind astfel in sprijinul clientilor care intampina dificultati in folosirea produselor electronice achizitionate de la evoMAG sau de la orice alt magazin.

Powered by SEO monitor