CBMania lanseaza un nou site si te asteapta cu o oferta inedita

CBMania se reinventeaza si lanseaza un site nou, mai prietenos si usor de utilizat. Cu ocazia relansarii tu beneficiezi de o oferta speciala prin care la fiecare pachet achizitionat format din o statie radio CB si antena primesti cadou o sticla de vin.



CBMania lanseaza si un nou site complet si mai usor de utilizat bazat pe o platforma mai rapida si mai prietenoasa. Iar cu aceasta ocazie, compania lanseaza si o oferta inedita. Daca achizitionezi un pachet format din statie radio CB si antena, fie acesta promotional sau nu, vei primi cadou si o sticla de vin pentru a sarbatori noua achizitie. In plus, in fiecare saptamana te asteapta noi promotii si oferte speciale pe site-ul CBMania.ro. Chiar acum poti achizitiona un pachet promotional format din o statie radio M-Tech Legend II cu antena Wilson Little Wil la doar 299 lei si cu 4 ani garantie.



CBMania vine cu inca o noutate. Firma s-a mutat intr-un nou sediu mai incapator pe Str. Mihai Eminescu nr.121, Sector 2, Bucuresti.Noul sediu, situat la doar 10 metri distanta de locatia veche, are o suprafata de 250 de metri patrati, loc suficient pentru a adaposti o gama si mai larga de produse formate din statii CB auto si de baza, antene si accesorii CB, statii radio si accesorii PMR, statii radio si antene profesionale VHF/UHF, statii radio si antene maritime, statii radio si accesorii moto, detectoare de radar, navigatii GPS sau camere speciale pentru sporturi extreme.



Echipa CBMania este intotdeauna la dispozitia ta pentru a iti oferi consultanta si sfaturi astfel incat tu sa alegi ceea ce ti se potriveste din gama de statii auto de la CBMania. Tot aici gasesti si personal specializat care poate calibra orice antena in doar un sfert de ora. Operatiunea se realizeaza cu aparate de masura moderne si precise, iar orice problema la produsele comercializate poate fi rezolvata rapid in service-ul in-house.



Echipa CBMania te asteapta la noul sediu cu numeroase produse noi si surprize. Nu rata ofertele verii.



Despre CBMania



CBMania magazinul specializat in domeniul comunicatiilor radio care va ofera toata marcile si modelele de statii radio CB, profesionale si PMR precum si o gama variata de produse electronice. Cu peste 7 ani experienta in domeniu CBMania va pune la dispozitie un magazin dedicat si specializat statiilor radio, contracte solide de garantie, personal calificat si preturi competitive.