Allview lanseaza smartphone-ul Dual SIM P3 AllDro in versiune alba

 

Allview a lansat versiunea alba a smartphone-ului de top - P3 AllDro. Noua carcasa imbraca smartphone-ul intr-un design cu totul aparte, potrivit persoanelor active care isi doresc un accesoriu sofisticat si modern. In ceea ce priveste specificatiile tehnice, P3 AllDro alb dispune de acelasi ecran de 4.1” la o rezolutie de 480x800 px, sistem de navigare GPS, memorie externa de pana la 32GB si conectivitate la internet prin 3G HSPA si Wi-Fi.

“In alegerea unui telefon, pentru utilizatori primeaza deseori design-ul telefonului in fata specificatiilor tehnice. In versiunea alba, P3 AllDro este acelasi smartphone performant dar cu un plus de eleganta si stil.” a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread care aduce o experienta multi-tasking bogata in aplicatii si functii avansate. Ecranul multitouch capacitiv de 4,1” permite vizualizarea imaginilor la o rezolutie superioara. Redarea videoclipurilor se realizeaza cu usurinta datorita procesorului grafic Power VR SGX531 care faciliteaza streaming-ul cursiv. Mai mult, P3 AllDro dispune de 6 ecrane principale care pot fi personalizate adaugand aplicatii si widget-uri.

 

Alaturi de ecranul performant, smartphone-ul este echipat cu o camera foto de 8 MP cu auto focus care face fotografii de calitate in orice conditii. P3 AllDro alb are in plus focus manual prin care tactil, utilizatorii pot alege zona de focalizare a fotografiei.

 

Datorita sistemului de operare, telefonul efectueaza apeluri vocale in doua modalitati: prin cele doua SIM-uri de voce si prin conexiunea la internet cu ajutorul aplicatiilor VOIP precum Skype, Yahoo! Voice etc. Prin conexiunea 3G HSPA si Yahoo Video Call, P3 AllDro realizeaza apeluri video catre telefoane compatibile.

 

Trei aplicatii Allview preinstalate: AllNews, Selfcare Stunnel si AplyStore vin sa completeze functionalitatea smartphone-ului care este partenerul perfect atat pentru business cat si pentru divertisment. Cele mai noi si interactive jocuri precum: Asphalt 5, Pes 2011, NeedforSpeed Shift sunt redate de P3 AllDro in conditii optime.

 

Pentru a accesa internetul utilizatorii pot alege conexiunea prin 3G sau Wi-Fi. In plus, au la dispozitie functia Hotspot prin care P3 AllDro se transforma intr-un router 3G si permite conectarea la internet a 8 dispozitive.

 

Incepand cu 2 aprilie, P3 Alldro alb poate fi achizitionat prin intermediul magazinului online Allview - www.allview.ro/shop si din magazinele partenere. Pentru mai multe informatii despre P3 AllDro consultati website-ul companiei - www.allview.ro.


Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

P3 AllDro smartphone Allview Android 2.3.4