DjSuperStore: joburi „duse cu capul”

Niciun job nu pare suficient de potrivit? Ai spirit de artist? Esti cam neconventional? Iti place sa fii inconjurat de oameni mai „nebuni” care vad lumea altfel? Fii cu ochii pe DjSuperStore, s-ar putea sa lanseze exact jobul pe care il cauti de atata vreme. Click aici sa citesti descrierile „duse cu capul” ale unor pozitii lansate recent.



Cand gasesti brand care vinde si inchiriaza echipamente pentru DJ si productie muzicala iti dai de la inceput seama ca nu e vorba de un grup de corporatisti scrobiti si ca jobul lor e ceva mai interesant decat jonglatul cu exceluri complicate. DjSuperStore este o gasca iesita din comun care pune multa pasiune in a oferi oamenilor din industrie, dar si celor care abia se apuca, cele mai faine echipamente de facut si de pus muzica.



Ei bine, DjSuperStore a cautat recent intariri, mai exact 4 noi oameni tare talentati si nebuni. Isi doreau pe cineva tare bun in vanzari, un magician pe care nu-l deranjeaza sa stie totul despre fiecare produs de pe siteul djsuperstore.ro si care poate castiga inima oricui. Era nevoie si de un om de PR care trebuie sa stie absolut despre toate si ceva PR si Marketing pe deasupra. Cautau si un geek care viseaza zi si noapte controllere si care s-ar simti ca in Valhalla in showroom-ul DjSuperStore. Si nu in ultimul rand, isi dorea un om cu multa energie pe care sa-l trimita cu spor la toate evenimentele, festivalurile si concertele din Romania si sa-i si placa. Au gasit ce si-au dorit, dar nu poti fii niciodata prea prevazator asa ca urmareste-i ca poate mai lanseaza si alte joburi.



Daca vrei genul de job pe care l-ai face oricum chiar daca nu ar fi platit si vrei sa poti spune sus, tare si raspicat cu ce te ocupi, stiind ca vei fi invidiat de prieteni, poate ca ar trebui sa nu mai stai pe ganduri si sa ii contactezi pe cei de la DjSuperStore. N-ai cum sa te plictisesti cand lucrezi in industria asta. Vei fi ca un copil mic in parcul de distractii, un pic confuz pentru ca nu stii in ce ride sa te dai mai intai sau ce jucarie iti place mai tare, dar tare bucuros. Daca iti place muzica nici nu stim de ce n-ai aplicat deja la unul din cele 4 joburi ca sa prinzi sansa sa lucrezi pentru singurul magazin din Romania dedicat Djilor profesionisti si amatori.  Dar nu-ti pierde speranta, fii aproape de DjSuperStore ca sa iesi in evidenta exact atunci cand va fi cazul.



Despre DJSuperStore



DjSuperStore ofera o gama larga de produse dedicate Djilor profesionisti si amatori, atat online cat si in showroom-ul de pe Str. Scoala Ciocanul nr. 3-5. DjSuperStore este dealer oficial pentru branduri ca Pioneer, Novation, Focusrite, M-Audio, Audio Technica, UDG, KRK, Focal, Apogee, Sennheiser sau Ortofon. Magazinul ofera cele mai bune preturi si garantia orinigala a producatorului pentru fiecare produs vandut. Mai multe detalii pe www.djsuperstore.ro



Powered by SEO monitor