Petreceri de firma organizate perfect prin Fortuna Evenimente

Fortuna Evenimente, agentie de organizare de evenimente cu un istoric de peste 10 ani pe piata din Romania, va ofera suportul unei echipe profesioniste pentru organizarea petrecerilor de Craciun si sfarsit de an pentru angajati.



Petrecerile de firma sunt deja o traditie pentru multe companii din Romania care au observat efectele de team building ale unui astfel de eveniment. Fie ca este vorba de o ocazie speciala sau doar sarbatorirea sfarsitului de an, petrecerile de firma necesita un efort organizatoric serios, astfel incat este recomandata contractarea unei agentii specializate.



Fortuna Evenimente vine cu un pachet complet de organizare care incepe cu creativitatea necesara pentru a veni cu o propunere de concept si se continua cu planificarea si punerea la punct a evenimentului pana la ultimele detalii. Compania a dezvoltat o baza solida de furnizori si parteneri de incredere astfel incat poate aranja elementele esentiale ale unui eveniment precum spatiul, mesele, scaunele, sonorizarea, artistii invitati si tot ce mai implica o petrecere de firma sau o conferinta.



Fortuna Evenimente ofera servicii personalizate, flexibilitate si asistenta pe toata durata evenimentului si dedicare completa in timpul acestuia. Serviciile sunt construite in jurul nevoilor clientilor, putand fi gasite solutii pentru orice tip de eveniment, indiferent de complexitate si dimesiune, si pentru orice tip de buget.



Pentru petreceri de firma si  programe de teambuilding aveti nevoie de un partener in organizare care sa cunoasca scopul acestor evenimente si care este familiar cu toate etapele organizarii si desfasurarii unor astfel de evenimente. Petrecerile de firma sunt o ocazie perfecta pentru ca angajatii sa se cunoasca mai bine, sa discute intr-un mediu relaxat si  sa cunoasca oameni de la alte departamente. Astfel de evenimente detensioneaza atmosfera, aproprie grupurile si determina rezultate ulterioare mult imbunatatite.



Fie ca doriti o adevarata petrecere informala sau un eveniment mai formal in care sa fie introduse momente de prezentare a performantelor firmei si angajatilor, echipa Fortuna Evenimente va va sta la dispozitie oferind un suport indispensabil, mai ales in aceasta perioada aglomerata de sfarsit de an.



Acum este momentul perfect pentru a planui o petrecere de firma  pentru o ocazie speciala precum depasirea targetului de vanzari, extinderea afacerii, lansarea de produse si servicii noi, aniversari sau pur si simplu pentru un moment de relaxare dupa o perioada aglomerata. Fortuna Evenimente va ofera tot suportul pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul de real succes. Mai multe informatii pe www.fortuna-evenimente.ro



 



Powered by SEO monitor