Dezlantuie-ti creativitatea cu ajutorul produselor ProfitArt si a ofertelor de iarna

ProfiArt  iti ofera acces la o platforma online de unde poti comanda la pret foarte bun o gama foarte larga de produse pentru fine arts si hobby de la branduri precum Canson, Lefranc&Bourgeois, Deffner&Johann sau Montana Cans. In aceasta perioada, ProfiArt pregateste si oferte speciale de iarna.



Creativitatea se poate exprima in mii de moduri si aproape de fiecare data ai nevoie de instrumentele potrivite pentru a crea ceva perfect. ProfiArt iti pune la dispozitie o gama larga de materiale pentru pictura, grafica, design, sculptura, restaurare sau arta bisericeasca, dar si pentru realizarea de obiecte decorative prin diferite tehnici, materiale pentru mulaje, materiale pentru quilling, origami, confectionarea lumanarilor, scrapbooking, embosarea hartiei, luturi pentru modelaj, mozaic decorativ, margele sau accesorii pentru margelit. Prin intermediul magazinului online ProfiArt pe care il poti accesa de pe orice dispozitiv mobil (tableta sau smartphone), poti avea acces la promotii, discounturi si alte oferte atractive pentru produse de calitate.



Cel mai placut lucru este ca pe ProfiArt vei putea beneficia de consultanta la achizitie si de livrare foarte rapida a produselor, atat prin curierat, cat si prin posta. Iar daca vrei sa iti creezi singur decoratiunile de Craciun, pe ProfiArt vei gasi globuri de polistiren, vopsele acrilice, pensule si tutoriale si kituri care sa te ajute sa le creezi usor.  Poti gasi instrumentele si materiile prime pentru aproape orice. De exemplu, daca doresti sa creezi un mozaic deosebit pentru o anumita camera sau un anumit proiect, vei gasi mozaic de diferite tipuri, dar si adeziv, chit sau cleste pentru spargerea mozaicului. In plus, poti sa filtrezi si sa ordonezi produsele in functie de criteriile tale sau poti sa alegi doar produsele care sunt pe stoc. In plus ProfiArt ofera transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 de ron.



ProfiArt este importator direct si distribuitor al unor companii mari din domeniu cum ar fi Canson, Lefranc&Bourgeois, Deffner&Johann, Conte a Paris, Copic, DaVinci, Schmincke sau Montana Cans si reseller pentru branduri precum Rotring, Faber Castell, Parker sau Koh-I-Noor, recunoscute pentru calitatea lor.



 



Despre ProfiArt



ProfitArt, companie care activeaza pe piata romaneasca de profil inca din anul 2000, ofera o gama larga de materiale pentru fine art si hobby prin magazinul online www.profiart.ro, dar si prin magazinul Art&Hobby Center Bucuresti in Bucuresti si magazinul Art&Hobby Center din Cluj.



 



Powered by SEO monitor