Despre Kabala ca Stiinta a Creatiei si cele 7 cauze ale Suferintei in conferintele AGEAC Bucuresti

Kabala si Alchimia sunt cele doua coloane pe care se sprijina orice autentic Drum Initiatic. Kabala reprezinta harta drumului catre Divinitate, pasii pe care orice fiinta omeneasca trebuie sa ii parcurga pentru a se apropia de Dumnezeu, iar Alchimia reprezinta modus operandi.

Vom incepe astfel cu prezentarea catorva informatii utile cautatorilor insetati de lumina si intelepciune in conferinta ”Kabala Stiinta Creatiei”, ce va avea loc marti, 19 martie 2013.

Miercuri, 20 martie, vom continua cu cea de-a doua tema – “Cele 7 cauze ale Suferintei”. De acest subiect cu toti ne lovim in fiecare zi a existentei noastre. Suferinta, fie ca ne place, fie ca nu, face parte din viata. Poate ca este timpul sa incepem sa intelegem care sunt cauzele ei, caci oricat de mult am ignora-o ea nu dispare, ne urmareste cu fidelitate de la nastere pana la moarte.

Aceste conferinte vor avea loc la Casa de Cultura a Studentilor “Preoteasa”, din Calea Plevnei nr. 61 (Metrou Eroilor, in spatele Operei Nationale), ora 19:00.

Vor urma apoi cursuri saptamanale, incepand cu 27 martie, in fiecare zi de miercuri, ora 19:00, in Piata Valter Maracineanu nr. 1-3, intrarea nr. 2, etaj 4, sala 340.

In viata fiecarui om vine un moment in care apare o intrebare simpla, dar careia putini i-au gasit raspuns. De ce m-am nascut si incotro se indreapta viata mea?

In cursurile ce vor urma vom incerca sa aprofundam temele abordate in cadrul conferintelor publice si multe altele care au ca scop cunoasterea adevaratei naturi umane si scopul existentei omului.

Va asteptam,
AGEAC Bucuresti

www.vopus.org

Autocunoastere