Cumpara o statie radio CB si primeste antena gratuit

CBmania  a pregatit o noua oferta pentru soferii care vor sa evite aglomeratia si care doresc sa aiba un drum mai linistit. La orice statie radio CB marca President achizitionata luna aceasta, CBmania ofera pe langa servicii de instalare (acestea nu sunt gratuite) si o antena CB Wilson Little Will sau TL-H ML145 care poate fi calibrata cu cele mai precise si performante echipamente chiar la sediul CB Mania de pe str. Mihai Eminescu nr. 121.

Oferind o gama larga de statii profesionale, CB mania are o experienta de peste 7 ani in comercializarea de astfel de echipamente pe piata romaneasca si a devenit rapid un furnizor de incredere, oferind preturi competitive, pachete promotionale, sfaturi utile, vanzari asistate de personal calificat, servicii in-house de service si reparatii sau garantie extinsa. La CBmania puteti gasi oricand suport si personal care sa va ajute sa alegeti cea mai potrivita statie radio. Compania ofera servicii aditionale precum verificari si calibrari de antene, dar si servicii de modificari ale statiilor nou cumparate sau deja instalate precum montaj placi de ecou.

Statiile radio CB si antenele CB sunt folosite de conducatorii de autovehicule de toate categoriile pentru a evita zonele cu trafic, pentru a se informa din timp cu privire la zonele periculoase, pentru a comunica zonele in care exista radar sau chiar pentru a cere asistenta si ajutor in situatii limita. CBmania comercializeaza si statii PMR folosite pentru hobby la pescuit, vanatoare, schi sau in excursii, dar si in interest profesional de care pot beneficia firmele care organizeaza evenimente, muncitorii de pe santiere sau din depozite, topografii sau orice echipa ce lucreaza in spatiu larg.

Statiile CB sunt usor de instalat si de folosit, iar clientii pot alege in functie de pret, performante tehnice sau functii disponibile. Achizitia acestor produse se poate face atat online cat si direct din magazin. Clientii CBmania beneficiaza de consultanta si sfaturi pentru a investi in statia radio care se potriveste stilului de condus propriu, de numarul de kilometri parcursi intr-un an sau de sensibilitatea necesara in functie de drumurile pe care se circula, in oras sau pe drumurile nationale.

Pentru mai multe detalii sau pentru a vedea ultimele oferte si pachete promotionale de statii radio CB va invitam pe www.cbmania.ro