Cele mai interesante cadouri pentru casa noua, doar la GadgetWorld

Cadourile pentru casa noua sunt o modalitate perfecta de a sarbatori bucuria schimbarii unei locuinte, fie ca vorbim de o chirie noua, cumpararea unui apartament sau construirea unei case. Exista multe idei de cadouri pentru o casa noua, insa atunci cand suntem in cautarea lor, de cele mai multe ori, vrem sa ne deosebim prin diversitate si unicitate.

Orice atentie pe care o primim sau o oferim celor dragi, printr-un cadou, este un lucru care ne demonstreaza aprecierea lor fata de noi si invers. Cand vine vorba de o casa noua, ne putem gandi la un spatiu care necesita decorare sau folosirea eficienta a acestuia.

Pentru a alege un cadou potrivit de casa noua, e bine sa tinem cont de functionalitatea acestuia si de personalitatea persoanelor care vor locui acolo. De altfel, chiar daca locuinta este proaspat renovata sau decorata, o petrecere in cinstea celor care vor locui acolo, este binevenita. Mai mult de atat, orice locuinta poate avea spatii cu utilizari diferite, de aceea este bine sa alegem un cadou care sa corespunda anumitor nevoi.

Cadourile pentru o casa noua pot include:

- decoratiuni

- obiecte de iluminat

- obiecte audio-video

- obiecte sanitare pentru imbunatatirea calitatii aerului din camere.

Astfel de cadouri, le vor aduce un zambet pe buze prietenilor sau rudelor care si-au dedicat timpul si banii, pentru un plus de confort in viata lor. Iata cateva din cele mai interesante cadouri de la GadgetWorld:

Umidificator Aromaterapie USB

Umidificatorul este un gadget interesant, ce are forma unui bec clasic, dar  care imbina designul clasic cu cel high-tech. Este unul din cele mai practice cadouri de casa noua, deoarece, purifica aerul si  alunga mirosurile neplacute, in special pe cel de fum de tigara. Pe langa designul modern, umidificatorul contine pe cablul de alimentare USB si o telecomanda zambitoare, cu care poti regla numarul de pufuri, aprinde lampa si selecta culoarea dorita.

Boxa Bluetooth tip veioza EDR, LED color

Boxa Bluetooth tip veioza este un gadget care imbina utilul cu placutul, deoarece pe langa rolul de veioza, se poate sincroniza foarte usor la cele mai multe dispozitive prin Bluetooth 2.1, pentru redarea muzicii preferate si pentru preluarea telefoanelor primite. Boxa portabila este potrivita oricarei varste si este disponibila in mai multe culori, un motiv in plus pentru a darui aceasta decoratiune noilor proprietari. 

De asemenea, gadgetul ofera suport micro SD pana la 32 GB, iar bateria de 700 mAh aduce 5 ore de autonomie, perfect pentru redarea muzicii preferate sau pentru redarea audio-book-urilor. Mai mult, boxa are functia de Radio FM pentru cei care sunt obisnuiti sa se trezeasca de dimineata si sa fie la curent cu stirile noi.

Lampa LED RGB pentru petreceri

Lampa LED RGB este unul din cele mai originale si amuzante cadouri pentru o casa noua, datorita culorilor proiectate si a atmosferei pe care o creeaza la orice petrecere. Conceputa pentru interior, lampa poate fi pozitionata oriunde, fie pe birou, pe noptiera, pe pardoseala, pe pereti sau pe tavane, iar functia Sound Active va sincroriza proiectiile de culori cu ritmul muzicii din apropiere. Lampa LED RGB este cadoul ideal pentru prima petrecere de casa noua!

Radio retro vintage

Orice locuinta moderna sau vintage, are nevoie de o decoratiune aparte. Radioul retro vintage, cu designul sau clasic aduce un plus de caldura si imagine.  Acesta poate fi pozitionat fie langa fereastra, langa fotoliu sau langa semineu. Mai mult, poate fi elementul care pune un anumit accent intr-un design de interior modern si executat riguros, datorita design-ului vintage, a culorii si a formelor curbe.

Glob Pamantesc care leviteaza cu leduri

Designul modern si faptul ca leviteaza in aer prin intermediul electromagnetului si al senzorului computerizat ascuns in standul suport, fac acest gadget sa fie potrivit pentru orice mediu. Efectul vizual pe care il creeaza acest gadget, capteaza instant atentia oricui. In plus este relaxant, iar acest lucru il face sa fie unic, cand vine vorba de un cadou de casa noua.

Intra cum pe site-ul GadgetWorld si comanda cele mai interesante cadouri de casa noua, la preturi foarte bune!

glob pamantesc care leviteaza

glob pamantesc care leviteaza

cadouri casa noua cadouri GadgetWorld cadou de casa noua