CBMania aduce un upgrade important pe piata de statii radio CB

CBMania ofera utilizatorilor de statii radio CB un mod simplu de a obtine o calitate mai buna a sunetului emis de propria statie printr-un upgrade hardware disponibil pentru aproape orice model de pe piata.



Placa de ecou Bytrex, adusa in Romania printr-o colaborare cu firma Maxon, creste randamentul unei statii CB oferind o claritate superioara a vocii chiar si in limitele indepartate ale razei de acoperire a semnalului. Poate fi montata pe majoritatea modelelor de statii oferite de CB Mania precum Alan 52, Midland G9 sau alte modele extrem de poplare in randul soferilor de la noi din tara.



Placa de ecou este o componenta deja existenta in majoritatea statiilor CB premium. Dimensiunea clasica a unei astfel de placi este de 5cmx3 cm ceea ce impiedica folosirea ei pe multe modele de pe piata. CBMania ofera acum posibilitatea de a adauga o placa de ecou in aproape orice model de statie in frecventa libera printr-o placa de ecou de dimeniuni mai mici, de aproximativ  2 cm x 1 cm ce poate fi usor instalata fara a afecta buna functionare a celorlalte componente.



Testele comparative arata o imbunatatirea semnificativa a sunetului ceea ce inseamna sanse mult mai mari de a fi auzit de partenerii de trafic si implicit, posibilitatea de a primi din timp informatii utile cu privire la evenimentele nedorite de pe traseu.



CBMania asigura instalarea placii de ecou cu ajutorul partenerului sau, firma BitOnline a carei echipa a participat la dezvoltarea tehnica a acestie solutii. Instalarea este realizata fara a afecta garantia echipamentului. Cei ce doresc sa achizitioneze o statie CB noua, pot opta de la inceput sa o primeasca cu placa de ecou Bytrex preinstalata, beneficiind din prima zi de functionare de avantajele acesteia.



 



Despre CBMania



CBMania ofera clientilor sai cele mai noi solutii si produse care sa aduca un plus de siguranta in trafic si o mai mare usurinta in comunicare prin unde radio. Magazinul online cbmania.ro ofera o gama larga de statii radio CB precum si antene CB potrivite pentru , statii radio PMR sau statii radio profesionale, dar si sisteme complexe de comunicare sau sisteme de navigatie GPS.



 



Powered by SEOmonitor