Cazare in regim hotelier in Bucuresti

Majoritatea persoanelor care sunt obisnuite sa se deplaseze in zone indepartate de propriul domiciliu, stiu ce inseamna sa cheltuie o gramada de bani pe cazare, mancare sau alte facilitati. Insa cum ar fi sa stiti ca cineva s-a gandit sa va ajute sa economisiti sume consistente, oferindu-va posibilitati de cazare in regim hotelier?

De ce sa alegeti o locuinta in regim de hotel?

Mai intai de toate, sa incepem cu esenta: salvarea economiilor voastre. Aceasta echivaleaza cu alegerea unor apartamente in regim hotelier, la munte, la mare, in zonele urbane si in orice zona in care acestea sunt disponibile.

Un astfel de apartament sau locuinta are avantajul de a gazdui un numar mai mare de persoane decat o simpla camera de hotel. Aici puteti locui o perioada de timp mai lunga sau mai scurta, impreuna cu intreaga familie sau cu prietenii. Tot aici, in caz ca va aflati intr-o calatorie de afaceri, va puteti invita partenerii si colaboratorii la un pahar de vin sau de ce nu, la o cina care sa va faciliteze incheierea unor contracte importante.

Daca de exemplu, sunteti in trecere prin unul dintre marile centre urbane, puteti simti forfota orasului si gusta din placerea de a va numara printre locuitorii unui oras modern, european. Alegand o cazare in regim hotelier bucuresti  va puteti prelungi sederea si uzufrui de toate facilitatile domiciliului propriu, la preturi convenabile.

O vacanta sau o calatorie de scurta durata implica o serie de cheltuieli de cazare, destul de substantiale daca ne gandim la preturile europene practicate de structurile hoteliere din tara noastra. La acestea se adauga cele cu mancarea, intretinerea voastra si eventual a copiilor sau a persoanelor ce va insotesc. Pregatirea mesei sau spalatul rufelor in spatiul pe care-l inchiriati sunt posibilitati de luat in calcul pentru salvarea economiilor voastre.

Alegerea unei asemenea variante de cazare va permite sa va simtiti ca si acasa chiar si cand sunteti departe de casa. Aici aveti parte de tot confortul hotelier, incluse serviciile de menaj, la preturi accesibile, de comoditate si facilitati domestice, spatii ample si incaperi pentru fiecare necesitate individuala pe care o aveti.

Care sunt criteriile de care sa tineti cont inainte de inchiriere?

Bucurestiul si imprejurimile sunt impanzite de ani buni, cu oferte de inchiriat  apartamente in regim hotelier. Inainte sa aruncatii cu banii rezervand una dintre structurile disponibile, cercetati mai amanuntit piata, eliminand ”teparii”, care asa ca in orice ramura, se inghesuie sa va usureze de cativa leuti.

1. Orientati-va catre agentiile sau persoanele autorizate din sectorul imobiliar sau turistic, acestea garantandu-va seriozitatea serviciilor pe care vi le propun.

2. Pornind de la obiectivul calatoriei voastre, selectati posibilitatile de cazare in functiie de necesitatile pe care le aveti.

3. Daca urmeaza sa fiti inconjurati de toti membrii familiei, incepand de la cei mai mici urmasi si pana la animalutul de companie, este bine sa va orientati spre ofertele de case la curte sau de apartamente spatioase, cu mai multe incaperi.

4. De asemeni, nu trebuie sa omiteti sa intrebati daca va este permis accesul cu animale de companie si copii. Multi proprietari sau locatari si vecini ar putea avea probleme cu tipetele de copii, scancitul sau latratul.

5. Totodata, verificati daca locuinta are toate dotarile necesare, pentru care de altfel platiti un tarif: apa calda, incalzire sau aer conditionat, aparatura electrodomestica, vesela, etc.

6. Nu ezitati sa solicitati anticipat proprietarului de drept toate detaliile care sunt necesare pentru a va transforma fiecare zi intr-o amintire de neuitat.

Ca si recomandari suplimentare, inainte sa alegeti una dintre posibilitatile de cazare  regim hotelier bucuresti, nu uitati sa-i respectati pe ceilalti locatari, rezidenti ai zonei. Evitati sa tulburati linistea organizand petreceri in miez de noapte, gandindu-va ca poate vecinii vostri trebuie sa se trezeasca a doua zi.

 

Intr-un cuvant, atunci cand deveniti locuitorii provizorii ai unor apartamente in regim hotelier, trebuie sa va comportati ca si cum ati fi in permanenta domiciliati in zona respectiva, lasand totodata deschisa posibilitatea de a va reintoarce cu placere si a fi primiti cu accelasi respect pe care-l oferiti.

inchiriere apartament regim hotelier bucuresti cazare regim hotelier