Cati bani castiga un model de videochat in primele luni la Studio 20

Studio 20 stie ca factorul financiar este unul foarte important. Tocmai din acest motiv, incepand din 1 septembrie 2017, toate modelele de videochat care se angajeaza la Studio 20 beneficiaza de un venit minim garantat de 1.000 de dolari pe luna, in primele trei luni de la angajare, indiferent de castigurile lor pe site-urile pe care isi desfasoara activitatea. 

Foarte multe tinere se gandesc sa devina modele de videochat pentru a avea o viata mai buna si se intreaba cati bani vor face in primele luni, cand nu au experienta. De cele mai multe ori, acestea nu primesc raspunsuri edificatoare nici macar la interviul de angajare, motiv pentru care ezita sa puna bazele unei cariere in acest domeniu. Avand in vedere acest lucru, Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, a decis sa ofere tuturor tinerelor un venit minimum garantat lunar de 1.000 de dolari, indiferent daca lucreaza in studiourile din Bucuresti, Craiova, Oradea, Brasov, Ploiesti, Cluj-Napoca sau Timisoara. Aceasta suma le va permite tinerelor sa isi castige foarte repede independenta financiara si sa se dedice in continuare acestei meserii care le va aduce numai satisfactii profesionale si personale.

Multe studiouri sustin ca pot ajuta modelele de videochat sa castige foarte multi bani, insa Studio 20 este unul dintre putinele care pot si dovedi acest lucru. Orice tanara poate solicita, atat la interviul de angajare, cat si ulterior, dovezi privind incasarile modelelor de la Studio 20 si se poate convinge ca sumele castigate de acestea sunt foarte mari, de ordinul miilor de dolari pe luna. Aceste venituri mari se datoreaza atat calitatilor personale ale modelelor de videochat (aspect fizic agreabil, personalitate placuta, experienta, seriozitate, optimism, perseverenta, ambitie etc), cat si celor care tin de Studio 20 (aparatura performanta, suport tehnic permanent, decoruri luxoase si moderne, traineri de top, promovare intensiva, conditii de lucru excelente, atmosfera relaxanta etc). Pentru a afla cati bani castiga modelele de videochat, poti discuta cu ele intr-unul dintre sediile Studio 20 din Bucuresti sau din tara. Acestea vor fi bucuroase sa iti impartaseasca povestile lor de succes si sa te ajute sa iti construiesti si tu o viata fara griji din punct de vedere financiar.

Daca in primele trei luni vei avea un venit minim garantat de 1.000 de dolari pe luna, indiferent de performantele tale, dupa ce capeti experienta si expunere, poti ajunge chiar si la 25.000 de dolari pe luna, atat cat castiga modelele de top de la Studio 20, precum Devious Angel, Raquelle Diva sau Sasha Red. La aceste venituri contribuie si sistemul de recompensare a modelelor de videochat prin intermediul bonusurilor, care pot ajunge si pana la 65% din castiguri.

Studio 20 ofera bonusuri de fidelitate modelelor care cumuleaza 12 luni complete, dar si posibilitatea de a accesa credite fara comisioane si fara dobanda, direct de la companie, dupa 6 luni in echipa. Astfel, modelele de videochat pot sa isi achizitioneze masina si casa mult dorite si sa isi faca operatiile estetice mult visate. Pe langa toate acestea, modelele de videochat debutante beneficiaza de sustinere financiara pentru achizitionarea garderobei si a trusei de make-up sau, daca lucreaza de minimum 3 luni, le primesc gratuit din partea Studio 20. Un alt avantaj este posibilitatea participarii la cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, care le vor ajuta pe tinere sa isi perfectioneze aptitudinile si sa dobaneasca noi informatii. Daca vrei sa devii model de videochat, sa inveti tainele acestei meserii de la o echipa de succes si sa faci multi bani, vino la Studio 20, unde iti vei atinge potentialul maxim! Suna chiar acum la 0748.777.757 sau trimite un e-mail la jobs@studio20.ro si intra in contact cu un reprezentant Studio 20!

Model de videochat

Model de videochat

model de videochat