Aparatele de fitness pentru acasa – solutia ideala pentru a te mentine in forma

Printre cele mai comode si mai eficiente metode de a te mentine in forma este fitnessul practicat la tine acasa. Din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi faca antrenamentele de fitness acasa, aceasta solutie ajutandu-le sa castige timp si bani. De ce sa cheltui bani pe un abonament scump la sala de fitness daca nu ai foarte mult timp la dispozitie, cand ai putea sa iti iei un aparat de fitness pentru acasa ?

Exista o multime de aparate care se pot plia sau se pot demonta si de care te poti bucura in confortul casei tale. Exercitiile pe care le faci folosind greutatea proprie sau greutatile aparatelor sunt identice cu cele pe care le-ai face cu un instructor la o sala de forta.

Odata cu venirea verii, o sa iti doresti sa ai la indemana un aparat de fitness pentru acasa, pentru ca e mai usor sa te mobilizezi si nu vei pierde timpul pe drumul sufocant  pana la sala. Modelarea muschilor bratelor, abdomenului si ai feselor este primul pas catre o silueta de invidiat. 

Chiar daca obiectivul tau, ca barbat, este sa ai abdomenul plat cu patratele, sau, ca femeie,  sa-ti modelezi corpul pentru ca rochia de seara sa stea mai bine pe tine, aceste aparate de fitness pentru acasa sunt usor de folosit si aduc rezultate rapide. Orice muschi lucrat si bine conturat iti va crea o imagine de invidiat, care va starni priviri peste tot unde vei merge. Mai mult, este foarte bine sa te mentii in forma si sa combini exercitiile de pe aparatele de fitness pentru acasa cu inotul la mare sau la piscina.

Sport-Mag, un magazin cu experienta de peste 10 ani in retailul sportiv, iti aduce o gama larga de aparate fitness  pentru acasa, potrivite pentru orice varsta. Aici vei gasi branduri de renume precum: inSPORTline, Hedstrom, Longridge, ResultSport, Total Sensory sau G2B Body-Solid.

De asemenea, la Sport-Mag vei gasi urmatoarele aparate potrivite pentru folosirea in confortul caminului tau, cum ar fi: bicicleta fitness, stepper, bicicleta eliptica, aparate multifunctionale de fitness, benzi de alergare, curl bench, bare de tractiuni, greutati si bare, gantere si haltere, mingi medicinale si banci de forta si inversie.

Iata cateva dintre aparatele de fitness pentru acasa pe care ti le recomandam: 

1. Banda de alergare mecanica Scud Run T3

Banda de alergare este aparatul de fitness pentru acasa ideal,  pentru ca are dimensiuni mici, se poate plia, iar rotile pentru transport ajuta la manevrarea usoara a benzii. Mai mult, exercitiile de pe banda de alergare lucreaza muschii picioarelor, feselor si ai abdomenului. Manerele solide, confortabile si calculatorul cu numeroase functii de inregistrare a timpului, vitezei, distantei si  caloriilor arse, fac ca acest aparat sa fie usor de folosit de catre oricine, oriunde.

2. Stepperul cu manere inSPORTline Strong

Stepperul cu manere este conceput pentru a-ti lucra eficient urmatoarele grupe musculare:

- picioarele, fesele si abdomenul – prin intermediul pedalatului;

- bratele, umerii si pieptul – prin intermediul manerelor si a benzilor elastice.

Stepperul comercializat de catre Sport-Mag este unul din cele mai eficiente aparate de fitness pentru acasa, deoarece pune in miscare  mai multe grupe de muschi. De altfel, acest aparat este excelent pentru antrenamentele efectuate acasa, datorita dimensiunilor reduse, a pedalatului in lateral si a dificultatii reglabile.

3. Bara de tractiuni pentru usa

Bara de tractiuni este aparatul de fitness  pentru acasa ideal, fiind conceput pentru spatii mici si pentru o depozitare usoara. Acesta se monteaza si se demonteaza usor, potrivindu-se pe orice tip de usa cu latimea cuprinsa intre 60-81 cm.

Bara de tractiuni este unul din cele mai eficiente si mai solicitante aparate de fitness pentru acasa. Tractiunile si abdomenele aduc rapid rezultate vizibile datorita dificultatii acestor tipuri de exercitii, deoarece muschii din partea superioara a corpului (brate, piept, umeri si abdomen) sunt nevoiti sa suporte propria ta greutate. Iar daca vrei sa iti maresti masa musculara, poti combina exercitiile de pe bara cu greutati atasate de diverse parti ale propriului corp..

Viziteaza astazi magazinul online Sport-Mag si profita de ofertele existente la cele mai bune aparate de fitness pentru acasa!

aparate de fitness pentru acasa articole sportive Sport-Mag