Laboratorul Ineldea lider pe piata de cosmetice biol din Franta introduce gama Effiderm in Romania

Laboratorul INELDEA va propune o gama de cosmetice bio inovante, bazate pe ingrediente active naturale concentrate, cu efect dermo-echilibrant, care sustin capacitatea de regenerare a pielii, restaureaza echilibrul metabolic, ajuta la protectia împotriva agresiunilor mediului, respectand totodata ritmurile biologice.

Linia Effiderm este o linie dermo-echilibranta, ce combina un ingredient inovator, extractul de Lupin Alb, bogat în oligozaharide si peptide glutaminate, (efect regenerant si hidratant), cu alte ingredinete active naturale cum ar fi uleiul de argan, extract de flori de cactus Roinita, orz (anti-radicali liberi), acid hialuronic (efect hidratant), unt vegetal de avocado (efect hranitor), argila verde (efect detoxifiant) Aloe Vera (efect regenerativ), si extract de ovaz (efect tonic).

Cosmetice bio pentru ingrijirea tenului:

Cu efect dermo-echilibrant, care sustin capacitatea de regenerare a pielii, restaureaza echilibrul metabolic,  protejeaza împotriva agresiunilor mediului, respectand totodata ritmurile biologice.

Cosmetice bio pentru corp:

Produsele de corp sunt adaptate pentru toate tipurile de piele, si sunt usor de utilizat.    Linia Efiderm corp: crema exfolianta cu ulei de argan, gel anti-celulita, gel « fat burner », gel relaxant pentru picioare, si crema pentru îngrijirea maini si a unghilor
Produsele sunt dezvoltate de echipe de specialisti din domeniu esteticii, recuperarii si Spa, si contin numai ingrediente naturale concentrate de cea mai buna calitate,  fara coloranti artificiali, parabeni sau ingrediente de origine animala.

 

Calitate inegalabila:

Produsele Effiderm sunt cosmetice biologice certicate de ECOCERT si labelizate cosmebio, bazate pe ingrediente active naturale concentrate, cu efect dermo-echilibrant, ce asigura o stare de confort inegalabil. Au fost concepute pentru a raspunde exigentelor specifice de eficacitate ale specialistilor din institutele de tratamente estetice si a Spa-urilor.
Produsele Effiderm sunt formulate din cele mai bune extrase active din plante sau uleiuri esentiale pure, sunt fabricate în Franta, si sunt riguros controlate pentru a corespunde celor mai stricte norme de calitate europene. Laboratoarele Ineldea beneficiaza de certificarea ISO 9001.

Ambalaje:

Ambalajele Effiderm sunt de înalta tehnicitate, airless, pentru a asigura cele mai bune conditii de pastrare a ingredientelor active si o igiena optima dupa desfacere.

Textura:

Cremele sunt fluide, onctoase, au o textura placuta, nu sunt grase, si au un parfum delicat de seva de orhidee sau uleiuri esentiale. Sunt agreabile de utilizat în cadrul procedurilor estetice.

Mai mult despre produse pe:

https://www.facebook.com/cosmetice.bio.effiderm

http://www.effidem.ro

 

Magazin oficial

http://www.i-nutraceuticals.com