Baita –o placere pentru bebelusi

Prin baita, corpul se revigoreaza si se curata de transpiratia din timpul zilei, masajul ce se recomanda dupa baie fortifica muschii bratelor, ai spatelui si ai picioarelor celui mic, astfel incat acesta sa se bucure de un somn linistit pe timpul noptii. Adesea se intalnesc situatii in care bebelusii nu accepta apa, ca element al mediului inconjurator, din motive inca nestiute. Nu numai temperatura apei folosite pentru baie poate fi o cauza, ci o simpla teama pe care acestia o dezvolta instantaneu, fara un motiv bine intemeiat. Fireste ca in aceste cazuri nu este bine sa renuntati la acest moment important- baita, ci sa descoperiti tehnici prin care aceasta activitate sa devina placuta bebelusului.



            Una dintre modalitati ar fi utilizarea unei cadite adecvate pentru baie. Daca doriti sa achizitionati o cadita pentru baie realizata din material rezistente, ecologice si competitive pe piata UE va sugeram sa accesati nichiduta.ro. Aici veti descoperi o mare varietate de cadite realizate special pentru baia bebelusilor, personalizate coloristic pentru fetite si baieti sau unisex.



            Va sugeram cateva modele de cadite pentru baie comercializate on line, care se bucura de aprecierea clientilor din intreaga tara. Una dintre acestea ar fi modelul “Tega Baby” care are un design placut, este realizata in diferite culori si este dotata cu un termometru cu ajutorul caruia puteti verifica temperatura apei pentru baita. Suportul anatomic incorporat permite asezarea confortabila a bebelusului in cadita, astfel incat capusorul sa nu alunece accidental cand dvs. doriti sa luati sapunul, de exemplu. Asezarea comoda a copilului in pozitia “culcat” permite efectuarea baitei de catre o singura persoana, astfel incat aceasta activitate frecventa in primele luni de viata sa nu implice accidente neplacute.



            O alta varianta de cadita preferata de parinti si comandata frecvent este modelul “Dou Dou”, prevazuta cu picioaruse amuzante care permite asezarea ei in cada de baie sau in alte spatii. Este prevazuta cu dop pentru evacuarea apei si are forma ergonomica potrivita asezarii bebelusului pentru baita. Suportul pentru sampon sau sapun este la indemana, astfel incat sa puteti sustine capul copilului cu o mana, in timp ce cu cealalta efectuati spalarea corpului acestuia. Gama coloristica in care sunt realizate este variata, iar materialul rezistent si usor permite manevrarea acesteia in siguranta.



            O alta varianta mult mai interesanta si utila tinerilor parinti, aflata in topul preferintelor, este cadita ergonomica modelul “Lagon de la Thermobaby” Acest model de cadita are un hamac incorporat, astfel incat bebelusul sa se afle in siguranta chiar daca este pozitionat pe spate. Odata ce depaseste varsta de 6-7 luni si poate sa stea singur atat culcat, cat si in fundulet, copilul se poate prinde cu manutele de marginea caditei fara riscul de alunecare accidentala. Acest model este realizat din polipropilena rezistenta, este usoara si poate fi utilizata cu succes pana cand copilul implineste 1,8 ani.



            Un alt model care poate fi de mare ajutor tinerilor mamici pentru o baita reusita si un confort special pentru bebelusi este modelul de cadita “Styl”. Realizata in culorile alb si bleu, ornamentata exterior cu elemente ce reprezinta flori si animale, acest model de cadita se livreaza insotita de un suport detasabil pentru bebelus,  poate fi utilizat pana la varsta de 5-6 luni, cand copilul poate sa stea in sezut. Realizata din materiale superioare calitativ, cu suprafata antiderapanta pe suportul exterior, are o forma ergonomica si un design special. Poate fi utilizata cu succes de catre parinti pana cand copilul implineste varsta de doi ani.



            Pe langa modelele asupra carora v-am sugerat cateva detalii, accesand on line la orice ora nichiduta.ro veti descoperi o varietate de modele de cadite destinate unei baite confortabile si in siguranta pentru bebelusi si/sau copiii  mici. Alegerea o puteti face dvs. dintre numeroasele variante de modele, iar livrarea se face prin curier oriunde in tara la 2-3 zile de la procesarea comenzii.