Avantajele achizitionari produselor second hand de la dcshro

Ce este de facut daca bugetul este limitat si tendintele pietei invers proportionale cu posibilitatile tale?
Trebuie sa iei in calcul faptul ca trecerea timpului nu strica calculatorul si nici nu afecteaza randamentul lui. In timp ce, odata lansat pe piata, un produs nou te poate costa o avere, peste o jumatate de an vei putea gasi acelasi produs intr-un magazin second hand la un pret la care nici nu ai visat!
Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, Depozitul de calculatoare second hand dcsh.ro iti vine in ajutor! Oferim solutii pentru orice tip de business si pentru orice buzunar.
Ca sa te convingem, iata cateva dintre avantajele achizitionarii unui produs second hand:
1.Gandeste-te ca daca investeti intr-un produs second hand, vei ramane cu bani si, mai mult decat atat, ai garantia ca ai cumparat un produs de calitate cu certificate de garantie  pentru o perioada de minim 12 luni. Vei constata ca nu este nici o diferenta intre un produs “cu ambalaj” si un altul cumparat dintr-un magazin la mana a doua.
2.La dcsh.ro ai garantia ca fiecare produs este verificat cu atentie inainte de a fi trimis catre client.
3.Poti cumpara produse apartinand unor brand-uri renumite precum IBM, Fujitsu Siemens, Asus, Acer, DELL etc.
4.La dcsh.ro produse oferite sunt aproape noi, avand cel mult 2 ani pe piata de profil!
Cumparand de la noi, vei avea o multime de avantaje. Mai mult, dcsh.ro se bucura de o mare popularitate in randul clientilor care sunt foarte multumiti si uitmiti de calitatea produselor si mai ales de pretul fara concurenta.
Stim cu totii cat de repede aveanseaza tehnologia in ziua de astazi. Ce ai cumparat in urma cu un an ajunge sa valoreze in prezent de doua sau trei ori mai putin de aceea produsele second hand reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face.
Magazin online Depozitul de calculatoare second hand (dcsh.ro) comercializeaza :
- Calculatoare second hand, calculatoare refurbished, calculatoare resigilate, calculatoare noi. Toate produsele oferite la vanzare pe acest site sunt calculatoare brand precum calculatoare DELL, calculatoare HP, calculatoare Fujitsu Siemens, calculatoare Lenovo, calculatoare IBM, calculatoare IBM Lenovo second hand, resigilate, refurbished ;
- Monitoare second hand, monitoare refurbished, monitoare resigilate, monitoare noi. Toate produsele oferite la vanzare pe acest site sunt monitoare brand precum monitoare DELL, monitoare HP, monitoare Fujitsu Siemens, monitoare Lenovo, monitoare IBM, monitoare IBM Lenovo second hand, resigilate, refurbished ;
- Laptop-uri second hand, laptop-uri refurbished, laptop-uri resigilate, laptop-uri noi. Toate produsele oferite la vanzare pe acest site sunt laptop brand precum laptop DELL, laptop HP, laptop Fujitsu Siemens, laptop Lenovo, laptop IBM, laptop IBM Lenovo second hand, resigilate, refurbished ;
Toate produsele(calculatoare, monitoare, laptop-uri, componente pc, TV, electronice, componente laptop, retelistica, servere, periferice, accesorii service, microsoft refurbished, second hand, resigilate, refurbished) pot fi comandate online sau se pot ridica direct din magazin / depozit calculatoare second hand situat in Bulevard Gheorghe Sincai, Nr. 11, sector 3 Bucuresti.

calculatoare second hand monitoare second hand laptop second hand servere second hand televizoare second hand