Profita de cele mai bune oferte de gazduire web, doar la Gazduire.ro!

Unde sa gasesti cele mai bune servicii de gazduire web pentru domeniul tau, daca nu la Gazduire.ro? Fie ca optezi pentru gazduirea simpla, fie ca ai nevoie de servicii de hosting VPS, Gazduire.ro vine cu cele mai bune oferte si servicii. Profita acum, si poti beneficia chiar si de o luna de gazduire gratuita!



Cu o experienta de 10 ani pe piata de hosting si reseller din Romania, Gazduire.ro iti ofera sansa de a avea gratuitate cate o luna intreaga de gazduire simpla a domeniului tau web, pentru fiecare prieten care achizitioneaza un pachet de web hosting la recomandarea ta. Astfel, mai multe recomandari inseamna mai multe luni de hosting gratuit de la Gazduire.ro! In plus, daca domeniul tau web are nevoie de hosting pe un server virtual privat (VPS), alege serviciile Gazduire.ro si vei beneficia de resurse dedicate si garantate: memorie RAM, viteza procesor, spatiu pe hard disk, trafic web nelimitat.



Prin gazduirea VPS de la Gazduire.ro ai control, securitate si flexibilitate asupra domeniului pe care il detii, la cele mai mici preturi. Cum iti dai seama care tip de gazduire este mai potrivit site-ului tau? Este foarte simplu! Hosting-ul VPS este o alegere buna pentru o afacere in dezvoltare rapida, care are un trafic intens. Spre deosebire de gazduirea simpla, hosting-ul VPS nu concureaza cu ceilalti clienti Gazduire.ro pentru resurse. Pachetele de gazduire pe un server virtual privat sunt special create pentru a raspunde necesitatilor tehnice de care ai putea avea nevoie, astfel incat cresterea nevoilor de resurse sa nu provoace o scadere a performantei site-ului. In plus, serverul de tip VPS ruleaza propriul sistem de operare, putand, astfel, sa fie restartat independent.



Si pentru ca anul acesta, Gazduire.ro aniverseaza 10 ani de excelenta pe piata de hosting din Romania, primesti cadou, la oricare dintre pachetele de gazduire VPS pe care il alegi, o luna sau doua de gratuitate, in functie de durata abonamentului incheiat. La preturi pornind de la doar 21 de euro, Gazduire.ro iti pune la dispozitie cele mai bune servicii de hosting VPS de care are nevoie site-ul afacerii tale!



Iar daca inca nu esti convins de utilitatea hosting-ului VPS, ia in considerare faptul ca Gazduire.ro iti ofera, prin gazduirea pe serverul virtual privat, conexiuni redundante de internet, un mediu securizat, cu monitorizare 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, administrare usoara si resurse garantate, de cea mai buna calitate.

gazduire web hosting web inregistrare domenii