Peste 600 de produse la preturi promotionale si 20 de oferte BestDeal pe StradaIT

StradaIT isi innoieste colectia de preturi speciale cu oferte pentru cele mai populare produse ale momentului, de la tablete si smartphone-uri pana la televizoare LED, laptopuri si carduri de memorie.



StradaIT este singura strada pe care mobilierul stradal se schimba permanent. Tehnologia avanseaza rapid, iar preferintele consumatorilor se schimba la fel de repede astfel ca mereu apar “vecini noi” care incearca sa impresioneze vizitatorii cu performantele lor tehnice, dar si cu functii care tin de domeniul sci-fi.



Daca esti in cautarea unui laptop ultraperformant, pe langa procesoare de ultima generatie, hard discuri mai mult decat incapatoare si ecrane ultraperformante, poti gasi in lista de specificatii si functii de-a dreptul impresionante: cititor de amprenta ce sporeste securitatea laptopului tau, un lucru extrem de util mai ales cand lucrezi cu informatii foarte sensibile, baterii care tin aproape o zi intreaga, oferindu-ti o mobilitate crescuta, tastaturi luminate ce te ajuta sa lucrezi si noaptea tarziu, fara a-i deranja pe cei din jurul tau cu becuri aprinse sau boxe stereo de ultima generatie ce iti ofera o experienta deosebita cand asculti muzica sau alegi sa incerci un joc nou. Poti cauta modele noi cu astfel de functii sau laptopuri la preturi de entry level in sectiunea de laptopuri si tablete de pe site.



La fel de impresionante sunt si noile televizoare led propuse de producatorii consacrati pe acest segment. Pe langa rezolutiile si claritatea imaginii tot mai buna, modelele de top pot avea functii precum screen mirroring sau NFC, aplicatii, conectivitate wireless, convertibilitate 2D la 3D venind echipate chiar si cu ochelari 3D pentru a transforma orice sufragerie intr-un adevarat cinematograf ultraperformant. Categoria de televizoare si monitoare de pe  StradaIT vine cu multe oferte si cu preturi foarte bune.



Telefoane inteligente, imprimante sau consumabile pentru o gama larga de echipamente, dar si console si jocuri pentru toate varstele pot fi gasite cu usurinta pe site.



StradaIT isi propune mereu sa isi suprinda clientii cu preturi foarte bune pentru modele foarte cautate de echipamente, dar si cu modele tocmai lansate de producatori care beneficiaza de tehnologii de ultima ora. Cine doreste sa fie la curent cu cele mai noi oferte, promotii si lansari de produse, se poate inscrie la newsletter prin furnizarea adresei de email, iar daca specificatiile tehnice ale unui produs nu sunt tocmai puncul tau forte, poti apela prin telefon unul din consultantii companiei.



StradaIT este magazinul online in care poti cumpara produse dar poti primi si sfaturi, pareri si recomandari oferite cu drag, asemenea unui bun vecin.



Powered by SEO monitor