Zibo a desemnat castigatorul pe luna februarie a miniconcursului Bebelusi frumosi

La concursul de poze cu “Bebelusi frumosi” de pe www.zibo.ro pe luna februarie, castigator a fost poza baietelului Razvan. Tatal acestuia are cont pe Zibo.ro din luna iunie 2010, si se declara un tatic mandru al unui baietel minunat.

Imaginea castigatoare a fost votata de 7701 de ori cu zibari colectati de pe paginile de prezentare ale sponsorilor Concursului Zibo.

Castigatorul va primi 100 RON si de asemenea devine imaginea lunii februarie din Calendarul Zibo.

Calendarul Zibo va fi editat in luna noiembrie-decembrie pentru anul 2012 in 365 de exemplare si va fi vandut la licitatie in scop umanitar.

In acest moment, Zibo.ro si Asociatia Piticot incearca sa o ajute pe Iasmina, o fetita de 12 ani, care din pacate si-a pierdut vederea. Pentru a-si recapata vederea parintii Iasminei mai au nevoie de doar cateva mii de euro.

Pentru a veni in sprijinul acestora, unii dintre castigatorii Zibo si-au donat premiile in favoarea Iasminei:

- Vranceanu Georgiana, mama castigatoarei miniconcursului “Bebelusi frumosi” din luna octombrie 2010:

“Draga Zibo,

Iti multumesc pentru faptul ca azi, langa mine, in premergator, am o mica vedeta. Cand va creste destul cat sa inteleaga, cred ca va fi tare mandra, asa cum suntem noi, parintii ei, zi de zi, cand ne uitam la ea.

Luna trecuta am sesizat faptul ca pentru confirmare trebuia atasat si certificatul de nastere al copilului, acum nu mai era specificat acest lucru insa eu l-am pus pentru orice eventualitate. In ceea ce priveste premiul in bani, am rugamintea sa directionati acei bani catre unul din cazurile umanitare pe care le aveti sub observatie. Sper sa nu va supere decizia mea, insa as dori ca acei banuti sa ajunga la un copilas care chiar are nevoie de ei si caruia i-ar aduce un pic zambetul pe buze.

Mult succes in continuare!”

 - Mirica Teodora, mama baietelului Ianis, castigatorul lunii ianuarie a miniconursului “Bebelusi frumosi”, a decis de asemenea sa directioneze premiul catre cazul “Iasmina”.

La concursul de poze “Bebelusi frumosi sunt inscrise in acest moment peste 1500 de poze cu copii sub 2 ani.

La concursul “Filmulete haioase cu copii”, castigatorul va fi desemnat printr-un sondaj unde utilizatorii vor putea vota filmuletele aflate in Top 10 in concurs.

Detalii pe www.zibo.ro

concurs imagini bebelusi frumosi zibo universul online al copiilor