WatchShop.ro isi pregateste colectiile pentru Black Friday

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, se pregateste pentru cel mai important moment al lunii Noiembrie: Black Friday. Este o ocazie perfecta pentru a cumpara un model pe care il visezi demult, pentru a face un cadou inspirat sau pentru a te pregati pentru sarbatorile de iarna cu surprize pentru cei dragi.

Pe lista de oferte speciale cu reduceri importante de pana la 90% veti gasi foarte multe branduri care participa in premiera la evenimentul Black Friday. Iubitorii de ceasuri sunt invitati sa viziteze site-ul WatchShop.ro pentru a-si face lista de modele preferate, iar in Noiembrie pot avea supriza de a putea beneficia de o oferta senzationala.

Pe WatchShop.ro sunt disponibile peste 4000 de modele de ceasuri, poti gasi foarte usor ceea ce cauti si poti alege modelul care se potriveste stilului tau: de la stilul clasic la casual, de la modelele fashion sau sport pana cele vintage sau hippie. Gasesti ceasuri tematice cum ar fi ceasuri potrivite pentru o partida de pescuit sau de vanatoare, ceasuri rezistente la apa pentru scufundari sau inot si chiar si ceasuri de birou sau ceasuri de perete.

Cele mai mari nume din industrie pot fi gasite pe WatchShop.ro: ceasuri barbatesti Fossil, Tissot, Bulova, Swiss Military, Vostok-Europe, Atlantic sau Zeppelin, ceasuri de dama Guess, Swatch, Casio, Romanson sau ceasuri pentru copii Haribo sau Flik-Flak.

Pentru WatchShop.ro, Black Friday inseamna startul pentru cea mai importanta luna a anului, cea in care se cumpara cele mai multe cadouri: luna Decembrie. Un ceas poate fi cadoul perfect atat pentru el cat si pentru ea. Daca nu te pricepi foarte bine la marci sau tipuri de mecanism, poti apela la un specialist WatchShop.ro care te va ajuta sa alegi. Si daca nici asa nu crezi ca vei gasi ceva potrivit, ai la dispozitie 365 de zile in care poti returna produsul cumparat fara nici o obligatie.

In plus, de la WatchShop.ro poti cumpara fara grija si inainte de evenimentul Black Friday. Pentru toate produsele care se achizitioneaza inainte de Black Friday si care ulterior vor avea discounturi in cadrul acestei Campanii, WatchShop.ro va returna clientilor diferenta de bani. In concluzie nu mai trebuie sa astepti Black Friday pentru a cumpara ceea ce iti doresti. Poti sa cumeri la cel mai bun pret din an inca de pe acum.

WatchShop.ro doreste sa ofere clientilor o experienta completa de cumparare prin servicii, cum ar fi servciul de ambalare pentru cadou sau gravura, si numeroase posibilitati de plata in rate fara dobanda. Expertul WatchShop.ro te ajuta intotdeauna sa gasesti modelul potrivit pentru tine sau pentru a-l face cadou.

WatchShop.ro si-a propus sa devina alegerea numarul unu pe piata din Romania in ceea ce priveste achizitia de ceasuri originale, iar acest deziderat a fost atins dovada fiind numarul mare de vizitatori ai magazinului online si al achizitiilor.

Powered by SEO monitor