Un nou parteneriat dintre No+Vello si Future Medicine aduce reduceri, beneficii si servicii suplimentare pentru clientii No+Vello

No+Vello, lider mondial in tratamente cosmetice cu IPL, continua de la 1 iunie campania pentru o viata sanatoasa initiata cu partenerii World Class si MPG  printr-o colaborare cu  Future Medicine, brandul specializat in consultanta si servicii premium de asistenta medicala intenationala.  Clientii No+Vello vor putea beneficia de zeci de avantaje, de consultanta si servicii de asistenta medicala internationala (Turcia-Israel-UE) la preturi foarte reduse, dar si de servicii complementare gratuite.



Prin parteneriatul de lunga durata dintre No+Vello si Future Medicine clientii No+Vello vor primi o reducere de 6% din pretul total al serviciilor medicale internationale in clinicile partenere Future Medicine, excluzand doar costul medicamentelor, evaluare internationala gratuita a dosarului medical pentru orice nevoie medicala si acces rapid si prioritizat la anumiti medici in cazuri medicale urgente sau situatii exceptionale. In plus, clientii vor avea acces la pachete promotionale de servicii medicale si asistenta in completarea formularelor E112 si Directiva 2011/24/UE (Cross border), suport logistic si legal pentru obtinerea tuturor documentelor necesare, precum si pentru recuperarea debitelor.



Sub sloganul „Impreuna pentru sanatatea ta” No+vello va pregati impreuna cu Future Medicine articole dedicate sustinerii unei vieti sanatoase care sa completeze serviciile de inalta calitate la preturi avantajoase practicate de cei doi partneri. 



Future Medicine reprezinta atat in Romania cat si in Republica Moldova cele mai importante clinici, spitale si centre medicale din Turcia, Israel si Uniunea Europeana. Clientii No+vello se vor bucura de experienta celor mai importanti parteneri medicali din clinici cu renume fara costuri suplimentare astfel incat calatoria medicala sa fie corecta si potrivita pentru fiecare caz medical. Future Medicine are o experienta de peste 5 ani in cele mai importante clinici medicale internationale, oferind garantia celor mai bune recomandari atat in privinta clinicilor cat si a medicilor. 



Brandul No+Vello vine cu experienta a peste 1200 de centre deschise in 16 tari si titlul de Lider Mondial in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu IPL, oferind de peste 6 ani si in Romania tratamente premium efectuate de specialisti acreditati international. Cu No+Vello si Future Medicine veti fi pe maine bune oriunde in lume.