Tigara electronica Nr1 lanseaza tigara electronica Ego W Vipercig ce ofera o senzatie reala de fumat

Numarul fumatorilor care aleg tigarile electronice in detrimentul celor clasice este din ce in ce mai mare.  Unul din cele mai importante motive este aparitia unor tigari electronice care ofera o senzatie reala de fumat, oferind astfel posibilitatea de a renunta la tigari si la efectele lor nocive fara a renunta la o mica placere. Tigara electronica ego w Vipercig comercializata in Romania de magazinul online Tigara electronica Nr 1 este o alternativa mai sanatoasa si chiar mai convenabila la tigarile clasice din tutun.

Peste 10.000 de clienti Tigara electronica Nr 1 s-au lasat de fumat folosind aceasta metoda usoara. Un aspect important a fost, in aproape fiecare caz, si consultanta gratuita oferita de acest magazin. Fiecare client este sfatuit in legatura cu tipul de tigara electronica potrivit, in functie de stilul de viata si stilul de fumat. In plus, magazinul online ofera o gama diversificata de produse pe stoc si livrare rapida oriunde in tara.

Tigarile electronice ofera doar o cantitate de nicotina mica, dar elimina focul, fumul, tutunul, gudronul, monoxidul de carbon si celelate substante cancerigene care se gasesc in tigarile clasice. „Nu toate tigarile electronice sunt la fel. Cele de calitate pot inlocui cu succes orice tigara clasica pentru ca ofera aceeasi senzatie, fara a bombarda corpul cu numeroase substante nocive. In plus, o tigara electronica poate fi fumata aproape oriunde, chiar si in avion, deoarece nu se elibereaza fum deranjant, ci doar un fel de abur. ” a declarat administratorul magazinului online.

Tigara electronica Nr 1 comercializeaza produse originale, importante direct de la producator si care vin cu certificate care atesta calitatea si siguranta lor. Acestea pot fi, de multe ori, si mult mai convenabile. O sticluta de lichid pentru tigara electronica poate fi suficienta pentru o luna de fumat chiar si in cazul fumatorilor care sunt obisnuiti sa consume un pachet pe zi, reducandu-se astfel costurile.

Magazinul Tigaraelectronica-nr1.ro este unul din cei mai importanti si printre primii importatori de tigari electronice de pe piata romaneasca, dar si de lichide pentru tigari electronice, consumabile si accesorii. Magazinul are exclusivitate pentru marca high-end de tigari electronice Vipercig, fabricate din componente selectionate cu atentie si testate periodic, oferind si servicii de consultanta gratuit tuturor clientilor.

Powered by SEO monitor