Tehnomoto, un magazin online deschis non stop pentru orice pasionat de motociclism

Tehnomoto, magazinul online destinat exclusiv iubitorilor de motociclete, ofera o gama completa de produse, incepand de la piese de schimb pana la accesorii, consumabile sau echipamente de protectie.

Site-ul tehnomoto.ro ofera intr-o maniera extrem de intuitiva accesul la sutele de repere grupate pe clase de vehicule si tipuri de produse. Pentru cele mai multe din produsele expuse se fac mentiuni cu privire la tipul de motociclete compatibile, usurand procesul de achizitie pentru fiecare motociclist. 

Tehnomoto si-a propus sa adune sub acelasi brand piese moto, accesorii si echipamente pentru orice tip de motociclete: street bike, dirt bike, scootere, choppere, enduro, custom, cruisere sau adventure turing. Nu au fost uitati nici proprietarii de ATV-uri care gasesc pe site piese de schimb, accesorii, casti sau echipamente specifice.

Pasionatii de motociclism au posibilitatea de a achizitiona produse de la cei mai renumiti producatori in domeniu:  Borg-Warener, (Thor), (alpinestars), Putoline, Renthal, Scott, Motorex, (Icon) si multi altii.  Calitatea si diversitatea produselor oferite sunt principale prioritati, scopul Tehnomoto fiind de a oferi clientilor o solutie la indemana pentru a-si repara si intretine  motocicletele pe care le detin.

Fie ca ai nevoie de ulei sau filtre ori piese moto pentru diverse reparatii, le gasesti pe toate pe site si le poti comanda simplu din contul de client creat.  Acesta iti permite si sa dai mai simplu comenzi periodice sau repetate prin optiunea de comanda rapida si istoricul de comenzi.

Tehnomoto ofera si servicii speciale proprietarilor de motociclete, in special celor aflati in zona Arad-ului unde este localizat magazinul, dar si depozitul Tehnomoto. De exemplu, pentru cei care nu au unde sa isi lase motocicleta atunci cand pleaca in vacanta sau pe perioada iernii, cand este mai dificil sa mergi pe doua roti, iar motocicleta are nevoie de un minim de intretinere(baterie,etc.), Tehnomoto ofera serviciul de hotel moto.

De asemenea, clientii ce nu se pricep foarte bine la a comanda piese de schimb, pot umple cosul de cumparaturi dupa ce s-au consultat in prealabil cu unul din reprezentantii companiei prin e-mail, telefon sau modulul de LiveChat disponibil pe site.

Tehnomoto  ofera si piese second hand sau posibilitatea de a achizitiona motociclete  pentru dezasamblare ,astfel puteti beneficia de preturi foarte mici.

Tehnomoto se remarca printr-un raport calitate – pret foarte competitiv, un stoc foarte mare de produse ce permite deservirea unei game largi de clienti, rapiditate in livrare si un portofoliul larg de produse de la branduri ce garanteaza calitatea.

Pentru detalii, poti vizita site-ul www.tehnomoto.ro sau poti urmari Tehnomoto pe Facebook.



Powered by SEO monitor