Reprezentanții USL continuă nestigheriți violențele în Urlați





După ce zilele trecute au declanșat un adevărat război pe străzile din Urlați, USL și oamenii săi recidivează, de data aceasta mult mai violent. Orașul Urlați a devenit ieri, 7 decembrie, un adevărat câmp de luptă împotriva oponenților politici ai lui Nicolae Alexandri și Ion Luchian, care nu s-au sfiit să-și pună oamenii să folosească focuri de armă. De remarcat faptul că, deși a existat un apel la 112, intervenția organelor legii s-a făcut destul de târziu.

 

Vineri, 7 decembrie, în oraşul Urlaţi, mai multe autoturisme aparţinând staff-ului USL au urmărit trei simpatizanţi ai ARD, le-au blocat drumul în trafic, le-au vandalizat maşina şi i-au scos cu forța din mașini. Cei 12 interlopi angajaţi de USL, mai exact de candidaţii din Colegiul 7 Prahova, Nicolae Alexandri şi Ion Luchian, s-au năpustit asupra simpatizanţilor ARD cu topoare şi bâte lovindu-i agresiv în cap. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, atacatorii au folosit pistoale cu bile din cauciuc asupra lui Dumitriu Ionel (34 de ani), Dumitriu Vasile Marian (46 de ani) şi Ioniţă Florian (62 de ani). Victimele au fost lăsate într-o baltă de sânge până ce câţiva vecini şi-au făcut curaj să iasă pe stradă, asigurându-se că agresorii au dispărut. A fost solicitată intervenţia mai multor echipaje ale ambulantei şi poliţiei din localitate. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde li s-au acordat îngrijiri medicale şi au fost supuşi unor examene de specialitate, fiind diagnosticaţi cu traumatisme cranio-cerebrale, contuzii, fracturi piramidale. Cele  trei victime se află în prezent internate la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean  Ploieşti,  unde sunt investigate amănunţit. Familiile victimelor vor depune plângeri penale împotriva agresorilor.

 

Toată această acțiune a fost plănuită și organizată de Stoica Flavian, șeful de campanie al candidatului Nicolae Alexandri.

 

Deși incidentele au fost semnalate imediat organelor legii printr-un apel la 112, aceștia și-au făcut apariția cu întârzâiere la locul faptei. O întrebare care apare aici este de ce, după evenimentele de zilele trecute, în care Nicolae Alexandri și oameni săi au mai agresat alte persoane, au intrat cu mașina în autoturismul altei femei din echipa adversă, se află încă în libertate și își continuă nestingheriți agresiunile? De ce se întârzâie în aplicarea măsurilor legale?

 

Solicităm ferm reprezentanților USL să înceteze orice fel de presiuni asupra organelor statului și să le permită sa-și desfășoare activitatea în acest caz.

 


 

Biroul de presă al ARD Prahova

ARD USL violente vandalism presiuni campanie electorala