Avantajele carucioarelor reversibile

Cu o istorie de peste doua decenii, carucioarele au beneficiat de noile tehnologii prin care si-au dezvoltat fiabilitatea in manevrarea de catre adulti. Creatorii de carucioare au realizat diverse modele ce se diferentiaza coloristic, esthetic, dar si ca functii ce le incorporeaza. Dintre acestea, va atragem atentia asupra carucioarelor reversibile care prezinta numeroase avantaje in utilizarea zilnica pe o perioada de minim 3-4 ani. Daca va doriti un asemenea carucior pentru copilul sau nepotul dvs. va prezentam cateva modele in scopul alegerii caruciorului perfect adaptat nevoilor dvs.



            Unul dintre acestea ar putea fi “Caruciorul cu maner reversibil Mina” realizat in variantele coloristice gri cu verde, gri cu roz sau gri cu albastru. Realizate pe structura metalica, este rezistent la transport si implica arcuri ce atenueaza socurile mecanice generate de denivelari. Rotile din fata sunt pivotante, iar cele din spate accesorizate cu frana la picior. Siguranta copilului este garantata de centurile de siguranta cu prindere in 5 puncte, cu suprafata lata in dreptul umerilor. Bara de protectie rabatabila permite accesul facil pe scaunel si protejeaza copilul in timpul deplasarii sau stationarii. Spatarul poate fi fixat in trei unghiuri de inclinare, astfel incat sa asigure confort si in cazul in care cel mic doarme in aer liber. Capotina generoasa protejeaza corpul celui mic de vant si ploaie, razele de soare sau curentii de aer de la intrarile in magazine mari. Manerul de impingere este ajustabil pe inaltime si se poate amplasa fie in spatele spatarului, fie in fata,a stfel incat cel mic sa poata fi mereu supravegheat in timpul deplasarii. Accesorizat cu cos de cumparaturi in partea de jos si cu sacosa pentru accesorii in spatele spatarului, ar putea fi o alegere perfecta pentru familia dvs.



            Un alt model este “Caruciorul cu maner reversibil Iceberg” adecvat copiilor de pana in 15 kg. este realizat pe cadru rezistent si usor de aluminiu, plierea se face tip carte, astfel incat sa poata fi usor transportat in masina sau in mana, dar si depozitat in spatii mici. Siguranta si confortul copilului este realizat prin centura de siguranta cu ajustare pe lungime si prindere in 5 puncte, suportul pentru picioare, bara rabatabila pentru protectie frontala, suportul pentru picioare reglabil pe lungime si structura stabila a intregului ansamblu. Manerul de impingere reglabil pe inaltime are sistem de franare a rotilor pe maner, dar paote fi oricand amplasat spre sau dinspre directia de deplasare pentru a supraveghea bebelusul in timpul deplasarii. Scaunul cu spatar generous ajustabil pe trei trepte de inaltime face posibila utilizarea acestui mijloc de locomotive de cand copilul are 2 luni pana la 4 ani. Accesorizat cu cos pentru cumparaturi si gentuta mamicii pentru diverse accesorii reprezinta o alegere perfecta pentru familiile cu copii mici. Asemeni acestora, se pot comanda si on line o gama variata de carucioare de acest tip: “Caruciorul Trilogy”, “Caruciorul Chipolino Pooky VIP” realizat in nuantele ivory sau lavanda si multe alte modele.