Reduceri de pana la 90% la Watchshop.ro de Black Friday

WatchShop.ro a pregatit pentru Black Friday, astazi pe 21 noiembrie, discounturi de pana la 90% la gama de ceasuri oferita si un numar dublu de produse fata de anul trecut.



Probabil cel mai mare magazin online de ceasuri din Romania sarbatoresteBlack Friday cu surprize de proportii pentru clientii sai. Discounturile de 90% pregatite inseamna ca cel mai ieftin produs de pe Watchshop.ro este 9 lei si iar cel mai scump produs, din categoria ceasurilor vedeta, se va apropia de 6000 de euro. De altfel, WatchShop.ro va reduce si preturile ceasurilor vedeta cu pana la 45% asa ca sansa ta cea mai mare de a fi proprietarul unui ceas de vis este chiar astazi. In categoria ceasurilor vedeta intra Rolex, Tag Heuer, Raymon Weil si altii.



Magazinul online va oferi reduceri si la branduri precum Timex, Casio, Seiko, Tissot Romania, Suunto si multe altele, iar pentru a se asigura ca tu primesti ceea ce comanzi cat mai rapid, peste 90% din produse sunt in stoc ceea ce inseamna ca vor fi livrate in timp record.



Alege produsele preferate chiar din aceasta saptamana pentru ca ai de unde alege, mii de modele de ceasuri originale te asteapta.  In plus, pentru orice produs achizitionat beneficiezi si de garantia de retur in 365 de zile.



Watchshop.ro activeaza de 5 ani pe piata de ceasuri si iti ofera produse 100% originale, insotite de factura fiscala, care pot fi vazute si probate si in showroom-ul din Bucuresti. Poti plati usor ramburs, online prin card, OP sau in 2-12 rate cu dobanda 0%. Alege-ti ceasul potrivit chiar astazi!



 



Powered by SEO monitor