Promotie aniversara

Cu ocazia implinirii a zece ani de prezenta Selgros in Romania, Allview a pregatit cele mai avantajoase oferte pentru televizoare si tablete de pe piata autohtona doar pentru clientii acestui lant de magazine. Pana la data de 31 Mai poate  fi achizitionat un pachet compus din un televizor cu ecran plat cu diagonala de 49 cm, un telefon dual SIM si o tableta PC, toate marca Allview, la doar 698 lei + TVA.

“Ne bucuram ca putem oferi in continuare utilizatorilor de produse electronice din Romania cele mai bune oferte si servicii adaugate la produse. Ne propunem sa simplificam accesul romanilor la tehnologia ultimilor ani si de aceea facem un nou pas in aceasta directie impreuna cu Selgros” a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

In cadrul ofertei aniversare, clientii Selgros pot achizitiona televizorul color cu ecran plat TA 4901F la pretul de 199 lei + TVA. Functionalitatile si caracteristicile produsul il recomanda oricarei persoane in cautarea unui televizor competitiv la un pret accesibil. Meniul disponibil in 27 de limbi inclusiv in limba romana, optiunea de oprire automata in caz de lipsa de semnal dar si ceasul TV sunt doar cateva dintre caracteristicile acestui aparat cu diagonala de 49 cm.

Promotia nu se opreste aici, la achizitionarea unei tablete PC Allview AllDro pana la data de 31.05.2011, care va putea fi actualizata incepand cu 1 iunie de la versiunea Android 2.1 la Android 2.3, clientii vor primi cadou un telefon mobil dual SIM L1 Life. Posibilitatile largi de comunicare oferite de Allview vin acum la pachet doar la Selgros la pretul de 499 lei + TVA.


Persoana de contact: Andra BLAJ, Manager PR, tel. 0268/337 085

Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si comertul en-gross de telefoane mobile Dual SIM si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.
Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

Despre Selgros Cash & Carry
Selgros Cash & Carry este unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de comert din Romania, apreciat de clientii profesionisti, care gasesc in magazinele Selgros tot necesarul pentru afacerea lor. Cu peste 4.200 de angajati, compania Selgros Cash & Carry Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 3.219.210.721 lei in anul 2010 şi un profit net de 100.484.828 lei. În acest an, Selgros Cash & Carry sarbatoreste 10 ani pe piata din Romania, primul magazin fiind cel din Brașov care a fost deschis în data de 29 mai 2001.
Mai multe informatii se gasesc la adresa www.selgros.ro.

tableta Allview telefoane Dual SIM televizore