Printeaza-ti singur fotografiile la o calitate exceptionala cu o imprimanta laser de la Cartuseria

Aparatele foto digitale ne fac o mare favoare, dar daca inca mai esti nostalgic si doresti sa poti rasfoi un album si in format fizic sau sa il faci cadou parintilor ori bunicilor, care il vor aprecia foarte mult, o poti face foarte ieftin folosind o imprimanta laser si hartie foto de la Cartuseria.ro. Exista peste 68 de tipuri de hartie si role foto in oferta Cartuseria si nu o sa-ti vina sa crezi care este costul de printare. Poti sa iti printezi acasa orice fotografie de dimensiunea 10x15 cm la doar 0.15 lei/poza. Poti face acest lucru in confortul casei tale si in doar cateva minute.

Ai multe optiuni la dispozitie cu hartia foto pentru ca este potrivita atat pentru amatorii de fotografie, dar si pentru fani scrapbooking, cei care doresc sa faca fotografii profesionale in studiouri foto. La Cartuseria.ro poti gasi pe langa hartie foto si hartie speciala pentru carti de vizita, hartie mata sau glossy de toate dimensiunile, hartie texturata, hartie de transfer termic sau hartie transparenta, toate la preturi foarte bune. Chiar si agentiile de publicitate si tipografiile vor gasi ceva folositor, pentru ca in oferta Cartuseria se gaseste hartie foto mata, glossy sau canvas in format mare pentru producatorii de tablouri.

Cartuseria.ro iti ofera cele mai bune preturi la imprimante, hartie foto, echipamente pentru imprimare si accesorii deoarece compania este importator direct din depozitele proprii. Mai important este ca oricand contactezi echipa Cartuseria vei gasi un expert care iti va raspunde la toate intrebarile si te va ajuta sa alegi cea mai buna imprimanta sau consumabilele compatibile, reducand costurile de imprimare.

Livrarea se face direct din stoc oriunde in tara si tu ai garantia ca poti returna orice produs in termen de 10 zile fara nici o explicatie. Saptamanal poti sa beneficiezi de promotii importante sau de vouchere cu reduceri trimise clientilor si abonatilor la newsletter.

Invata cum poti sa iti reduci costurile de imprimare, sa imprimi alb-negru sau color la aceleasi costuri si sa ai cele mai performante imprimante la costuri foarte mici. Un expert Cartuseria.ro abia asteapta sa iti dea mai multe detalii il gasesti pe www.cartuseria.ro

Powered by SEO monitor