Preturi de sarbatoare in perioada Pastelui la Kurtmann

In perioada 14-20 aprilie, Kurtmann vine cu o oferta de sarbatoare pentru clientii sai: reduceri de 80% la peste 150 de articole si reduceri speciale de 50% la toate produsele brandului Desigual. Haine de barbati, haine de dama, accesorii si incaltaminte si multe altele la preturi extrem de accesibile.

Kurtmann Romania este un magazin de haine orientat in permanenta catre nevoia clientilor sai, care isi adapteaza ofertele si selectiile de produse dupa cerintele acestora. De aceea, in perioada Pastelui, Kurtmann si-a surprins clientii cu o oferta-soc de reduceri. In Saptamana Mare, peste 150 de articole beneficiaza de o reducere de pret de 80%. In plus, fiind un magazin pentru toate gusturile, Kurtmann a avut grija sa isi modeleze selectia de articole reduse, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Pe site-ul magazinului, cat si in filialele sale de pe soseaua Virtutii si de la Universitate, veti putea gasi haine de la designeri si branduri de renume si incaltaminte la preturi imbatabile.

O alta oferta extrem de avantajoasa este reducerea de 60% la orice produs al brandului Desigual. Pentru ca in aceasta primavara se poarta culorile tari, vesele si designurile inedite, Kurtmann a avut grija sa ofere clientilor sai piese vestimentare de la Desigual la jumatate de pret, in perioada 14-20 aprilie. Oferta nu se incheie aici, de pe data de 21 aprilie, reducerea la produsele acestui brand devine de 60%.

Kurtmann Romania s-a lansat in mediul online in 2008, sub denumirea de KRTShop, devenind, ulterior, in 2011, Kurtmann. In septembrie 2012 este lansat primul magazin Kurtmann Outlet de pe soseaua Virtutii din Bucuresti.  Iar recent, in martie 2014, Kurtmann si-a lansat propria colectie de posete din piele, nascuta din dorinta de a aduce femeilor designuri elegante si foarte la moda, precum si materiale de calitate, la un pret accesibil. Posetele din piele semnate Kurtmann reprezinta accesoriul perfect pentru orice femeie, fiind diversificate ca stil, astfel incat sa se muleze pe dorintele fiecarei cliente.

De asemenea, Kurtmann Romania a fost primul magazin online de imbracaminte care a oferit clientilor sai posibilitatea gratuitatii la returnarea produselor. Fiind orientati atat catre o selectie de articole vestimentare si accesorii mereu in pas cu tenditele modei, cat si catre servicii de calitate, clientii Kurtmann beneficiaza inclusiv de un serviciu special prin SMS, care ii anunta de fiecare data cand se lanseaza o noua oferta sau cand se reactualizeaza stocurile. In perioada Pastelui, o noua colectie Zara va fi lansata la Kurtmann, pentru a pastra diversitatea cu care magazinul si-a obisnuit clientii.

”Cautam sa ne adaptam constant oferta si serviciile in functie de exigentele clientelei noastre, facand din dumneavoastra punctul gravitational al dezvoltarii ofertelor noastre”, este ceea ce afirma cei de la Kurtmann pe site-ul companiei.

Va invitam sa vizitati site-ul www.kurtmann.ro, precum si magazinele Kurtmann din Bucuresti, de pe soseaua Virtutii si de la Universitate, pentru a primi mai multe detalii si a beneficia de ofertele speciale de Paste, pregatite pentru dumneavoastra.



Powered by SEOmonitor

In Saptamana Mare, preturile sunt pregatite pentru cadouri la Kurtmann!

In perioada 14-20 aprilie, la Kurtmann, ai parte de reduceri de 80% la peste 150 de produse si de 60% reducere la toate produsele brandului Desigual.

Kurtmann Romania a pregatit o surpriza frumoasa tuturor persoanelor pasionate de moda. In perioada 14-20 aprilie, veti putea respecta traditia innoirii tinutei cu ocazia Pastelui, la un pret foarte accesibil. Peste 150 de piese vestimentare, camasi de dama de la Kurtman, rochii, incaltaminte si accesorii beneficiaza de o reducere de 80%, in timp ce absolut toate produsele brandului Desigual pot fi achizitionate la mai putin din jumatate de pret. 

Brandul Desigual, prezent de cativa ani in Romania, s-a remarcat atat prin designurile unice, neconventionale si inedite, cat si prin culorile puternice si energice. La Kurtmann Romania, acest brand devine foarte accesibil prin reducerea spectaculoasa de pret de 50% din perioada 14-20 aprilie, fiind pregatite noi surprize din a doua zi de Pasti. 

Dar acestea nu sunt singurele noutati pe care cei de la Kurtmann le-au pregatit clientilor sai. In martie, Kurtmann si-au lansat propria colectia de posete din piele, elegante, chic, cu linii ample si aplicatii simple, dar de efect. Posetele semnate Kurtmann sunt confectionate din materiale de piele de calitate si sunt disponibile la preturi accesibile.De asemenea, in perioada Pastelui, o noua colectie Zara va fi disponibila clientilor Kurtmann.

 Pentru mai multe detalii si pentru a viziona ofertele Kurtmann, va invitam sa vizitati site-ul www.kurtmann.ro sau magazinele Kurtmann din Bucuresti de pe soseaua Virtutii si de la Universitate.

Compania Kurtmann s-a lansat in anul 2008 in mediul online sub denumirea de KRTShop, devenind, in februarie 2011, Kurtmann Romania. In septembrie 2012 este deschis primul magazin Kurtmann Outlet in Bucuresti, pe soseaua Virtutii. Magazinul s-a remarcat atat prin calitatea si diversitatea pieselor vestimentare prezentate, cat si prin serviciile ireprosabile oferite. Este primul magazin online de imbracaminte din Romania care a oferit clientilor sai gratuitate la returnarea produselor. 

Kurtmann si-a dorit mereu sa inoveze pentru a oferi clientilor sai cat mai multe oportunitati de a descoperi moda. Printre serviciile speciale oferite de Kurtmann, se numara alertarea prin SMS a clientilor sai in momentul in care se lanseaza promotii noi sau se reactualizeaza stocuri. ”Cautam sa ne adaptam constant oferta si serviciile in functie de exigentele clientelei noastre, facand din dumneavoastra punctul gravitational al dezvoltarii ofertelor noastre”, este filosofia celor de la Kurtmann, descrisa pe site-ul companiei.



Powered by SEOmonitor