Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un inel de logodna cu diamant?

 In scopul de a face acest lucru corect si de a-ti arata dragostea fata de aleasa inimii tale, ar trebui sa alegi un inel de logodna cu diamant dintr-o gama mare si variata. Deoarece gustul este o chestiune personala, nu exista un singur design de inele de logodna care sa fie cel mai bun. Inelele de logodna sunt concepute pentru a se potrivi pentru fiecare stil unic si pentru fiecare stil favorit.



Cu toate acestea, pentru ca pe piata exista numeroase modele de astfel de inele, cum poti sa stii care este cel mai bun inel pentru viitoarea ta sotie? In acest scop, am adunat cateva informatii care te-ar putea ajuta in alegerea inelului perfect.



Ce sunt, de fapt, inelele de logodna cu diamant?



Varietatile de modele de inele de logodna sunt, de obicei, impartite in doua tipuri principale: inele de lodogna de designer si inele de logodna clasice. Tipul se refera la designul diamantului incorporat in diferite marimi. Inelele de logodna sunt proiectate cu multa versatilitate. Ele pot fi realizate din diferite metale, uneori chiar in acelasi inel, si intr-o serie de forme, texturi si invelisuri. Exista inele care au forme speciale de diamante.



Pentru a-ti fi mai usor in a gasi inelul preferat dintr-o mare varietate de stiluri, am impartit inelele de logodna in cateva tipuri principale:



Inelul cu trei pietre – Un stil de design similar cu cel clasic, dar in loc de un singur diamant (solitaire) inclus in inel, aici exista trei diamante. Unii sustin ca cele trei diamante reprezinta perioada de dinainte de logodna, perioada din timpul logodnei si perioada din timpul casniciei, asa numitele trecut, prezent si viitor.



Inelul micro pave – Este un inel cu diamant central si cu cateva diamante mici si fine in jurul sau. Acest tip de inel este mult mai spectaculos si mai pedant.



Inele integrate – Aceste inele sunt concepute prin combinarea unui numar de substante – de multe ori culori diferite de aur combinate cu un diamant incolor sau cu diamante cu insertii de aur si uneori combinate cu forme geometrice care ofera o imagine spectaculoasa.



Inel de logodna facut la comanda – Cand faci bijuterii la comanda poti sa iti ajustezi preferintele, creand propriul inel in functie de propriul gust.