PREMIERA IN BRASOV: 2500 EURO AVANS PENTRU UN APARTAMENT NOU IN ALPHAVILLE RACADAU



Compania Bermo Group lanseaza in premiera pe Brasov o oferta pentru brasovenii ce doresc achizitionarea unui apartament nou in complexul Alphaville prin Programul Prima Casa 4: Cumparatorii ce vor accesa finantarea ”Prima Casa 4” garantata de Statul Roman in aceasta perioada vor avea ocazia de a contracta cu avans de 5%  apartamente noi in ansamblul rezidential Alphaville. Tinand cont ca pentru orice alt tip de credit este necesara o contributie a cumparatorului de cel putin 30% din pretul de achizitie, Alphaville ofera o ocazie unica de a achiziÈ›iona un apartament cu avans minim de 2500 Euro beneficiind ulterior de o rata de circa 200 euro, mai mica  decat o chirie la o garsoniera in Racadau. 

Complexul Alphaville Brasov a anuntat o disponibilitate de 90 de apartamente la deschiderea biroului de vanzari pe data de 15 mai 2011. Multi brasoveni  si-au aratat interesul pentru acest proiect executat la un standard premium iar ritmul vanzarilor a ajuns acum la o medie de  3 apartamente pe saptamana.

„Dorim sa continuam investitiile in Brasov ca urmare a a debutului de succes al proiectului Alphaville Brasov din luna mai 2011. Compania aradeana Bermo Group este interesata de piata imobiliara din Brasov, unde am remarcat un ritm de dezvoltare pozitiv in ultima perioada. Avem in atentie Si un proiect intr-o alta zona din BraSov pe o suprafata construita desfasurata estimata la 19.500 metri patrati. Avand in vedere suntem in perioada preturilor de lansare la complexul Alphaville Brasov,  in viitorul apropiat vom reanaliza politica de vanzare luand in calcul si posibile majorari. Estimarile sunt foarte optimiste pentru toamna lui 2011, in urma ofertei cu Prima Casa 4 ne pregatim sa stabilizam vanzarile la o medie de 1 apartament pe zi.” Valentin Morar, Presedinte C.A. Bermo Group

prima casa apartamente noi avans 2500 3 camere 2 camere