Da culoare locuintei tale cu mesele de la Treefantasy

O locuinta completa presupune fara indoiala o cheltuiala enorma, de aceea trebuie sa ne asiguram de fiecare data ca facem cele mai potrivite alegeri in acest sens. Unul dintre cele mai importante obiecte care se regaseste in fiecare locuinta este cu siguranta masa. Chiar daca pentru multi dintre noi aceasta nu ni se pare o investitie importanta, trebuie sa luam totusi in calcul faptul ca o masa este simultan atat un element functional, cat si unul estetic. Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le facem in momentul in care alegem o masa este aceea de a ne ghida exclusiv dupa aspectul acesteia, plasand pe un plan secundar calitatea acesteia.

Alegerea unei mese pentru locuinta este o sarcina destul de dificila astazi avand in vedere ca avem la dispozitie o varietate foarte mare de mese, special create atat pentru locuintele moderne, cat si pentru cele clasice. O masa de la Treefantasy se regaseste sub diverse forme, marimi, astfel ca am putea spune ca avem posibilitati nenumarate.

Cum alegem masa potrivita de la Treefantasy?

Unul dintre cele mai importante aspecte de luat in calcul la acest capitol este fara indoiala spatiul din locuinta. In cazul in care dispuneti de un spatiu ceva mai restrans, cu siguranta cea mai potrivita alegere in acest sens este o masa de dimensiuni ceva mai reduse, construita din materiale luminoase si care poate avea forma rotunda sau chiar dreptunghiulare. In cazul in care dispuneti de un spatiu ceva mai generos, recomandarea noastra este aceea de a alege o masa din lemn masiv de dimensiuni ceva mai mari.



Luminozitatea spatiului este de asemnea un criteriu deosebit de important in ceea ce priveste alegerea culorii unei mese. Daca spatiul este ceva mai intunecat, este recomandat sa alegem o masa care dispune de culori ceva mai deschise astfel incat sa se creeze un acord cromatic placut. Pentru spatiile bine luminate, se poate opta si pentru nuante ceva mai inchise.

Calitatea mesei este unul dintre cele mai importante criterii de selectie avand in vedere ca aceasta este direct proportionala cu rezistenta. O masa de calitate nu se va clatina niciodata si nici nu se va deteriora in scurt timp.

Indiferent de alegerea facuta, este important de retinut faptul ca masa trebuie sa se poata asorta cu usurinta cu elementele adiacente precum scaunele sau celelalte piese de mobilier.

Pe site-ul www.treefantasy.com regasiti o varietate de modele de mese de calitate care cu siguranta vor da culoare caminului dumneavoastra. 

SC KOFEN SRL - TreeFantasy

0317800870

mese banci treefantasy set masa+banca