Pas cu pas prin Ardeal



Senior Interactive semneaza proiectul de Facebook Napolact: „Pas cu pas prin Ardeal”.

Efectul la nivel emotional al primei promotii nationale Napolact, “Castiga o casa-n deal in mijloc de Ardeal”, a fost neasteptat. Oamenii au rezonat cu ceea ce inseamna o mancare gatita ca odinioara, o casa ferita de trecerea timpului sau un peisaj de care te indragostesti chiar si numai daca auzi vorbindu-se despre el.

Acesta a fost motivul pentru care am simtit nevoia sa mergem mai departe si sa le prezentam fanilor de pe Facebook si consumatorilor Napolact inima Ardealului.

Aici, utilizatorii aveau sa descopere zece dintre cele mai frumoase sate transilvanene, ce pastreaza inauntrul lor oameni faini si traditii de demult, lacasuri de cult, poieni inverzite, sarbatori de la care nimeni nu lipseste niciodata.

L-am rugat pe Traian Soimu, tanar regizor de teatru din Timisoara, cu o pasiune iesita din comun pentru folclor si traditie sa ne ajute in aceasta calatorie.

Alaturi de Traian userii s-au plimbat, au admirat peisaje de-o frumusete rapitoare, au vorbit cu oamenii din satele vizitate, au gatit mancaruri specifice zonei, si-au gasit linistea inauntrul unora dintre cele mai frumoase biserici din Ardeal si s-au bucurat de un drum pitoresc, ca odinioara.

In fiecare saptamana ei hotarau prin vot in interiorul aplicatiei urmatoarea destinatie din inima Ardealului in care avea sa poposeasca Traian, iar Traian, cu desaga in spinare a facut intotdeauna asa cum l-au rugat userii, ba mai mult, din fiecare sat le-a adus cate un suvenir, pe care l-a oferit intotdeauna unuia dintre cei ce l-au insotit in drumul sau virtual.

Prin acest proiect am reusit sa ne tinem consumatorii aproape, sa le oferim content relevant, sa le demonstram inca o data ca Napolact sustine si promoveaza traditia si mai mult decat atat, ca Napolact vine din inima Ardealului.

Rezultatele nu au intarziat sa apara pe pagina de Facebook a brand-ului.

Echipa care s-a ocupat de acest proiect este formata din: Vasile Alboiu (Creative Director), Miruna Dumitrescu (Copywriter), Daniel Oprea (Art Director), Irina Ivan (Account Manager), Gabriela Stanca (Account Executive), Ionut Ciubotariu (Project Manager), Carmen Albu si Stefan Zibilianu (Php development) si Valentin Vasilescu (Action Script).

Din partea Napolact s-au implicat Marian Chiraches (Group Brand Manager) si Mircea Badiu (Assistant Brand Manager). 

Despre Senior Interactive

Senior Interactive este o agentie independenta si unul dintre liderii pietei locale de comunicare digitala. La noua ani de la infiintare, Senior ofera un mix unic de creatie si tehnologie, proiectele dezvoltate remarcandu-se prin eficienta si rezultate masurabile in business-ul clientilor.

Principalele competente sunt: interactive advertising (strategie, creatie, social media), productie digitala (project management, development digital - online, aplicatii mobile, augumented reality, implementare mecanici de promotie si integrare de sisteme) si consultanta eBusiness.

Printre clientii activi se numara: Abbott Pharmaceuticals Romania, Altex Romania (Media Galaxy), British American Tobacco (Kent, Vogue, Dunhill), Cristalex (Aperol, Skyy Vodka), FrieslandCampina Romania (Milli, Napolact, Dots), Henkel Romania (Schwarzkopf, Fa, Syoss), Hewlett Packard EMEA, ING Bank Romania, Mars Romania, Orange Romania, Roche Romania, Wrigley Balkan East (Orbit, Airwaves, 5 Gum).

Senior Interactive crede in puterea educativa a advertising-ului, dovada fiind proiectele dezvoltate in parteneriat cu: Anim’est, Fundatia Soros Romania, IICCMER, Scoala de Valori, SOS Satele Copiilor, TechSoup Romania si TIFF.

Senior a obtinut premii si nominalizari la: Mobile WebAward 2012, WebAward (2012, 2010, 2009), Gala SocietatiiCivile 2012, Best Ads 2011, Internetics (2012, 2011, 2010), Golden Drum 2011. 









senior interactive napolact pas cu pas prin ardeal agentie de digital facebook