Ofertele de inchirieri masini pot cuprinde clauze dezavantajoase. Iata cum sa le eviti!

Fiindca serviciile de transport urban au ramas cu mult in urma nevoilor prezentului, mai ales in marile orase, solutia oferita de companiile de inchirieri masini este singura ce garanteaza confort, siguranta si eficienta la standardele actuale. Daca nu ai mai accesat pana acum aceasta categorie de servicii, probabil vei alege oferta de inchirieri masini in functie de cel mai mic pret. Pe langa costuri, insa, va trebui sa te informezi si asupra altor detalii cuprinse de pachetul de servicii pentru a putea face o alegere avantajoasa. Asadar, in randurile de mai jos vei putea descoperi cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand esti in cautarea celei mai bune oferte de inchirieri masini intr-unul dintre marile orase ale Romaniei. 

Pretul 
O practica intalnita la destule firme de inchirieri masini, din pacate, este afisarea pe site a unui pret mai mic decat cel final, astfel incat nu este recomandat sa compari preturile ofertelor la prima vedere. Asigura-te ca ai luat in calcul toate taxele de drum si asigurarile auto necesare inainte sa aproximezi costurile pachetelor de servicii. Companiile profesioniste, totusi, vor afisa intotdeauna pretul final, astfel incat clientul sa se bucure de transparenta totala. 

Dimensiunea autovehiculului 
Probabil ca ti-ai dat seama inca de la primul site vizitat ca preturile cresc, de regula, odata cu dimensiunile autoturismului selectat. De asemenea, multe dintre site-urile romanesti de inchirieri masini clasifica diferit modelele auto disponibile, in categorii precum economy, business sau luxury. Daca vrei sa compari corect, ia in calcul preturile modelului specific de masina de pe fiecare site, nu pretul fiecarei categorii. Pe langa aceasta, unele companii afiseaza in oferta si pictograme pentru a-ti oferi informatii rapide referitor la cati pasageri pot calatori confortabil in masina aleasa sau dotarile cu care vine masina in cauza. 

Reduceri 
Daca stii precis cate zile vei folosi masina de inchiriat, verifica pe site-urile de profil eventualele oferte de pret ce corespund duratei pe care o ai in minte. Cele mai multe firme ofera clientilor reduceri semnificative in cazul in care perioada de inchiriere depaseste 5 zile, 15 zile sau 25 de zile, astfel incat pretul final al serviciului poate fi influentat si de discount-ul obtinut. 

Restrictii 
Fiindca vrei sa profiti de libertate deplina de miscare atunci cand alegi un mijloc de transport, asigura-te ca firma de inchirieri masini pe care o alegi nu iti va impune o limita de kilometri. Pe deasupra, unele oferte cuprind, in paginile de conditii, si interdictia de a depasi granitele tarii la volanul masinii rezervate. Companiile serioase, in schimb, nu vor restrictiona circulatia nicicum. Mai mult, unele iti vor oferi chiar o extindere a politei Casco daca vei dori sa iesi din tara cu masina de inchiriat. Chiar si daca nu parasesti teritoriul Romaniei, va trebui sa nu uiti de rovinieta obligatorie pentru drumurile nationale, aspect care va creste pretul total al transportului. In unele oferte de inchirieri masini vei gasi rovinieta inclusa, astfel incat sa nu trebuiasca sa-ti faci alte griji referitoare la calatorie.  

Daca vrei transparenta, profesionalism si toate avantajele de mai sus cuprinse in pretul de inchiriere, apeleaza cu incredere la FocusRent, companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri masini din Bucuresti, Otopeni si Cluj. Din momentul rezervarii (proces ce dureaza 5 minute), te vei gasi la volanul masinii dorite (adusa la adresa specificata de tine) in maximum 3 ore. 

inchirieri masini