Ofera-i flori si o cina romantica, acum mai usor prin parteneriatul dintre FlorideLux si foodpanda

Floraria Flori de Lux  a anuntat un parteneriat cu foodpanda Romania, platforma online pentru comenzi de mancare, si lansarea unei campanii noi de Dragobete si de zilele 1 si 8 martie, dedicata dragostei.  Campania numita „Panda iubeste florile” se desfasoara in perioada 24 februarie – 31 martie si este adresata clientilor din Bucuresti si Cluj-Napoca. 

Campania vine cu o promotie speciala pentru clienti. Cum luna martisorului si Dragobetele invita la o masa romantica in doi, FlorideLux si foodpanda te ajuta sa o organizezi mai usor. Lanseaza o comanda de la unul din restaurantele listate in platforma foodpanda, ori o comanda de buchete de flori  sau aranjamente florate de pe FlorideLux.ro si vei primi un voucher de discount in valoare de 10% pentru o comanda viitoare pe site-ul partener. Vei primi voucherul impreuna cu e-mailul de confirmare a comenzii si il poti folosi o singura data. 

Daca ti-ai dorit sa o surprinzi acasa cu o cina, dar nu ai avut timp sau suficient curaj pentru a intra in bucatarie, acum o poti face plasand doua comenzi in doar cateva minute. Poti comanda o cina pe platforma online sau aplicatia mobila foodpanda si primesti 10% discount la un buchet de flori pe care il vei primi acasa, sau invers. Oricum ar fi, acest parteneriat este gandit ca o seara in doi sa inceapa cat mai bine.

Parteneriatul dintre FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianti online de flori de pe piata locala, si foodpanda Romania, companie sustinuta de Rocket Internet, cel mai mare incubator de afaceri online din lume, a venit natural, data fiind preocuparea ambelor branduri pentru servicii de foarte buna calitate, livrare rapida, sistem de comanda simplu si inovatie. 

Floraria FlorideLux este prezenta in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca asigurand livrare in 24 de ore oriunde in Romania, dar si in lume prin intermediul afilierii cu 1800Flowers.com. Iar prin platforma foodpanda ai acces la peste 150 de restaurante din Bucuresti si Cluj-Napoca pentru a comanda rapid atunci cand ti-e foame sau vrei sa faci o surpriza. 

In luna iubirii poti sa o rasfeti cu flori superbe, dar si cu preparate delicioase ori cu ambele in acelasi timp. Si de ce nu, comanda chiar astazi pentru a primi un voucher de 10%. Oferta valabila pentru prima comanda plasata pe oricare din cele doua platforme. Profita de campania „Panda iubeste florile” pana pe 31 martie si organizeaza, in sfarsit, cina romantica pe care o planuiesti de mult. 



 Powered by SEO monitor