Noutatile Schüco si Jansen la BAU 2017

Viitorul constructiilor“ estemotto-ul targului international BAU 2017 care va avea loc in perioada 16-21ianuarie la München. Aceasta tema va fi preluata desigur si de catre expozantiiSchüco International KG si Jansen AG, partenerii nostri. Acestia vor prezentala standurile lor grupe de produse specifice, solutii si inovatii, care sapermita utilizarea eficienta, versatila si durabila a  sistemelor de profile moderne. Sunt incluse,de asemenea, tehnologiile digitalizate pentru procesele de planificare, productiesi constructie.

 Schüco International KG /Hala B1, Stand 301

Studiourile tematice aduc in centrul atentiei solutiiinovatoare de produse pentru anveloparea cladirilor. Noile sisteme de ferestre,usi, pereti cortina, usi glisante, sisteme pentru protectie solara si desiguranta au fost verificate in laboratoarele specializate, iarcaracteristicile lor sunt pe masura celor mai exigente cerinte actuale.

Arhitectii, care apreciaza libertatea de proiectare catmai mare, pastrand insa conditiile de siguranta, vor gasi la standul Schücotehnologii si sisteme din aluminiu si PVC precum si noua solutie flexibila de fatade textile FACID, care permite oanvelopare versatila si durabila a fatadelor – aspectul exterior al unei cladiriputand fi adaptat oricand rapid si eficient in cazul modificarii cerintelor, faravreo limitare functionala. Solutiile software, ce permit o digitalizare extinsasi, prin urmare, asigura astfel o planificare sigura a intregului proces deproiectare si planificare, completeaza acest aspect.

 Prelucratorii doresc o productie simontare usoara, sigura, rapida si economica. Schüco prezinta la BAU 2017 modul incare pot fi optimizate procesele de prelucrare, de la proiectare si  productia in ateliere pana la montajul pe santiere.Un astfel de exemplu este noua platformade profile rezistente la foc si la fum cu adancime de montare 90 mm,respectiv 76 mm. Datorita geometriei unice a profilelor, feroneriile pot fimontate fara frezare si aproape fara unelte. In plus, pe intreaga durata de viataa produsului, poate fi implementata o modificare de utilizare cu minim deefort.

Constructii durabile, sigure sieconomice cu design individualizat, acestia sunt factorii care conteaza, atatpentru dezvoltatori, cat si pentru investitori. La München, Schüco va prezentaproduse durabile si sustenabile de inalta calitate – pentru proiecte de succescu cel mai bun randament al investitiei. Exemple pentru aceasta sunt peretele cortina Schüco FWS+ 50.SI sifereastra AWS 75.SI+, ce sunt certificate in conformitate custandardul american actual C2C „Cradle to Cradle Products Innovation Institute”in argint.

Jansen AG / Hala B1, Stand320

Extindereasistemelor si optimizarea constructiilor din profile de otel cu cel mai multsucces pe piata, acestea sunt temele standului Jansen in cadrul targului. Inovatiileextind varietatea posibilitatilor de aplicare ale produselor, crescand inacelasi timp eficienta din punct de vedere economic si de fabricatie.

Noua constructie aplicata pe structura portanta Jansen VISS Pluspoate fi montata atat pe structuri din otel, cat si pe cele din lemn. Sistemulpentru fatade puncteaza printr-un profil de baza multifunctional si un numarredus de componente pentru sistem – pentru o proiectare eficienta sioptimizarea timpului de finalizare al constructiei.

Sistemul pentru luminatoare Jansen VISS permite solutii variate pentru acoperis cuexcelente valori Uf in variante standard sau rezistente la foc.Constructia din otel testata, foarte rezistenta se bazeaza pe doar catevacomponente ale sistemului – un avantaj economic pentru proiectare siprelucrare. Astfel, de exemplu, cu doar 4 articole suplimentare, un acoperisvitrat standard devine unul rezistent la foc.

A doua generatie de sisteme pentru renovari Janisol Arte,convinge prin noua geometrie a profilelor din materiale precum otelul, inoxulsi otelul CORTEN, care permit constructii extrem de inguste, cu o marevarietate de tipuri de deschidere, concomitent cu o stabilitate si transparentaridicate. Astfel iau nastere solutii atractive de ferestre si de vitrari fixecu o excelenta izolatie termica, ideale pentru a fi utilizate in renovarea siconservarea cladirilor istorice precum si pentru locuintele moderne.

Cu o noua usa multifuntionala, Jansen ofera pentru prima data un sistemdin profile de otel, o solutie care corespunde atat standardelor pentru cailede evacuare SR EN 179 si SR EN 1125  catsi celor pentru rezistenta antiefractie RC2 si RC3. Usa multifunctionalaasigura o rezistenta la efractie ridicata si, in situatii de urgenta, poate fiutilizata pe toata latimea elementului ca si usa antipanica completa. Cu ajutorul componetelor coordonatedin sistemul modular, pot fi executate usi cu unul sau doua canaturi, cudeschidere spre interior sau spre exterior si, optional, fara prag.

O mai mare siguranta cu un aspectdiscret, il ofera noua usa Janisol cuprotectie a degetelor cu cerinte de rezistenta la foc. Aceasta reducepotentialul pericol de accidentare la cerceveaua  secundara prin utilizarea profilelorrotunjite, cu un aspect estetic placut si, prin urmare, este ideala pentrucladirile frecventate intens de public, cum ar fi centre comerciale, scoli sispitale.

Informati-va direct despre produselesi tehnologiile ce pot oferi companiei dvs. noi contacte, oportunitati sipiete!

Echipa AluKönigStahl va fi prezentala BAU 2017, pregatita sa va prezente inovatiile impresionante ale partenerilorsai Schüco si Jansen!

 Pentru informatii detaliate privindsistemele inovatoare de profile de la Schüco si Jansen, va rugam sa necontactati:

ALUKÖNIGSTAHLSRL
e-mail: office@alukoenigstahl.ro
www.alukoenigstahl.ro
sau direct la targul BAU 2017 de la München!

Despre AlukönigstahlRomania

In prezent,concernul austriac Alukönigstahl este prezent in 9 tari sud-est europene. CompaniaAlukönigstahl a semnat contractul prin care reprezinta marca Schüco in SEEuropei in 1958. Din 1995 s-a infiintat filiala din Romania, cu sediul sidepozitul central in Bucuresti si un birou tehnico-comercial in Cluj.Alukönigstahl asigura partenerilor sai locali o larga gama de produse siservicii: sisteme de profile Schüco din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi;sisteme de profile din otel Jansen pentru ferestre si usi, pereti cortina siluminatoare; documentatie tehnica completa pentruproducerea tamplariei; consultanta pentru alegerea solutiei optime din punct devedere tehnic si financiar pentru un proiect. Pentru mai multe informatii,vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro

Fatada FACID

Fatada FACID

fatada schuco jansen alukoenigstahl romania constructii arhitectura